Hamburguesa Youtubera 06/12/2015

Diumenge 6 de desembre, es va fer una quedada Youtubera, amb una assistència de 5 Youtubers, en Xavalma, la Wilvin, en JoniMega, l’Arandur i l’AstroCat).

Vam decidir anar a dinar al Bacoa, una hamburgueseria prop de Pç. Catalunya, on vam estar xerrant sobre les coses més importants del món: Pokemon, Youtub i coses “random” de la vida digital.
Després de buidar-nos les carteres al restaurant, vam decidir anar a prendre algo i jugar al Munchkin (Joc de cartes de rol) prop d’Arc de Triomf on més tard vàrem descobrir l’amor que ens té en JoniMega, per ajudar-nos a guanyar al munchkin.

Tot hi que la Wilvin i l’Arandur van marxar abans per motius personals, ens ho vam passar d’allò més bé, i no descartem un altra quedada amb el mateix “planing”.
Confio que d’aquesta trobada, en sorgeixin moltes col·laboracions. Us esperem a la següent!

You may also like

 • author image
  des. 7, 2015 @ 18:42 pm

  Que bé que ho vam passar! Sha de repetir a veure quan eeeeh! I a veure si em quedo fins al final i us apallisso a tots en el munchkin 😀

 • author image
  des. 7, 2015 @ 22:34 pm

  Dic el mateix que he dit abans: a veure si la propera vegada s’organitza amb més temps i es pot fer una convocatòria com cal! Segur que altres youtubers (i subscriptors, per què no?) s’hi apuntarien!

 • author image
  des. 8, 2015 @ 15:39 pm

  això, això, una convocatòria com cal! Que no ens n’assabentem mai i ho sabem quan ja s’ha fet 🙂

Segueix-nos

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat

Vídeo Destacat