Neix l’Associació GamingCAT

Fa un temps va sortir la iniciativa de fer un esdeveniment sobre el català als videojocs, i per fer-ho era quasi imprescindible ser una associació o tenir algun altre tipus d’existència legal… I dit i fet, ens vam posar mans al píxel, i ja podem dir, després de moltes hores i reunions, que oficialment som una associació!

Concretament des del 22 de Juny del 2018, on L’Arandur (@Mordaghan), en Shendeluth (@shendeluth), en Pireta (@PiretaCAT), en Xavalma (@xavalma) i jo (@AstroCat93) ens vam reunir al Bar AfterLife per a signar l’acta fundacional. El @drfelip va exercir de president en l’exili i ens va acompanyar espiritualment.

Els socis fundadors de l'Associació GamingCat

En breu tindreu més notícies sobre l’associació, l’esdeveniment, i molt més. I, si us agradaria fer-vos socis de l’Associació GamingCAT, escriviu-nos a info@gaming.cat i us enviarem més informació sobre com associar-vos!

Així doncs, fins un altre.

You may also like

Segueix-nos

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat

Vídeo Destacat