Èxit de la campanya #CatalanLoveTwitch. Twitch ja reconeix el català

El passat mes de desembre us comunicàvem que en Roger Baldomà, amb el suport de la comunitat de jugadors de videojocs i dels creadors de contingut en català a Youtube i Twitch, iniciava una campanya per reclamar que Twitch reconeguès el català.

D’ençà fins al final en Roger Baldomà, a través, sobretot, del seu canal de Youtube y el seu compte de Twitter,  ha intentat que la campanya aconseguís el major nombre de vots possibles per poder assolir l’objectiu. Ara ja us podem anunciar que l’objectiu s’ha assolit: des del passat dia 9 de març Twitch ja reconeix el català! Això significa que:

 

    1. Els creadors de contingut ja poden especificar que el contingut que generen és en català.
    2. Els consumidors de contingut podran filtrar el contingut per l’idioma català, i per tant, els serà molt més fàcil trobar-lo.

    Des de Gaming.cat no podem estar més contents de la fita assolida, ja que sempre hem estat treballant per potenciar la comunitat de creadors de contingut en en català a la xarxa, i estem segurs que aquest petit canvi potenciarà la presència de d’aquest contingut amb el benefici que això suposarà per la llengua catalana.

You may also like

Segueix-nos

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat

Vídeo Destacat