Festa #24hCatalanLoveTwitch. La comunitat de catalana de Twitchaires celebra que Twitch hagi reconegut el català

El passat 9 de març, després de quasi tres mesos de l’inici de la campanya #CatalanLoveTwitch iniciada per l’activista per la llengua Roger Baldomà, Twitch va incorporar el català a la seva plataforma.

Des d’aleshores s’ha observat una gran crescuda en el nombre de canals en català que emeten contingut en directe a través de Twitch.

Per tal de celebrar aquesta fita el mateix Roger Baldomà va emetre un directe on tot jugant al videojoc català i en català Steamroll, entrevistava al seu creador, Jordi Rovira.

La festa

Però els actes de celebració no s’acaben aquí. Amb el suport de Gaming.Cat i els twitchaires que en formen s’ha organitzat una marató ininterrompuda de 24 hores d’emissió de contingut a Twitch en català. L’esdeveniment començarà aquest divendres 5 d’abril a les vuit del vespre al canal de Twitch d’en Roger Baldomà i s’acabarà dissabte 6 d’abril a la mateixa hora.

Durant 24 hores diferents canals catalans emetran consecutivament tot tipus de contingut en català relacionat amb els videojocs. Les persones que s’hi connectin podran interactuar amb els twitchaires en directe a través dels xats de Twitch i podran aconseguir regals en forma de videojocs digitals gràcies a les desenvolupadores catalanes:

I a més de videojocs, gràcies a la botiga barcelonina Life Informática també es sortejarà el següent màquinari gaming:

A dia d’avui ja s’ha confirmat la presència de grans referents dins dels twitchaires catalans com:

Per tal d’estar al corrent de tot el què passarà a la festa s’ha creat una etiqueta a twitter on s’aniran comentant totes les actualitzacions: #24hCatalanLoveTwitch

You may also like

Segueix-nos

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat

Vídeo Destacat