Vídeo entrevista a Jordi Rovira, creador de Steamroll

El passat 21 de març de 2019, i com a un dels actes de celebració després de saber que Twitch ha reconegut finalment el català, en Roger Baldomà va entrevistar en directe a Jordi Rovira, fundador d’Anticto Studios i creador del videojoc Steamroll.

L’entrevista es va fer a través del canal de Twitch de Roger Baldomà, mentre, amb moltes dificultats, s’intentava passar el darrer nivell de Steamroll. Durant el directe, les persones que s’hi van connectar a través del xat van poder preguntar el què van voler a Jordi Rovira, que sense embuts, i respectant els seus contractes de confidencialitat, va respondre tot el què va poder durant més d’una hora i mitja.

Jordi Rovira ens va parlar del passat present i futur de l’estudi gironi Anticto i vam descobrir que han treballat i treballen fort amb PUBG o que estan desenvolupant un nou videojoc propi. És per això que a continuació us deixem el vídeo complet del directe amb material d’altíssim valor informatiu.

You may also like

Segueix-nos

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat

Entra o registra’t

Vídeo Destacat