Capturant a next-gen

S'està mostrant 5 entrades - de la 1 a la 5 (d'un total de 5)
 • Autor
  Entrades
 • #579
  Oriol
  Participant

  Després d’una petita conversa a través de Twitter amb en felip, he decidit fer aquest post per explicar una mica com funcionarà el tema de capturar gameplays en la nova generació de consoles amb tota la informació que anat trobant.

  Comencem pel senzill d’explicar, a Xbox One no hi haurà cap problema d’utilitzar capturadores externes via HDMI igual que a Xbox 360, ja sigui la de elgato, Hauppage, etc.

  A PlayStation 4 no es podrà utilitzar capturadores externes, almenys al llançament. El problema és que la sortida HDMI té la protecció HDCP que bàsicament hi és per evitar que es grabin pel·licules o sèries de televisió. No és que Xbox One no tingui aquesta protecció, sino que quan utilitzem un joc es desactiva perquè poguem grabar.

  Els que tingueu PS3 ja sabreu que via HDMI tampoc es podia grabar basicament pel mateix problema, però tenia sortida per components que si permet grabar. La cosa és que PS4 només té sortida HDMI…
  Ja han dit que hi treballaran, inclus la gent d’elgato ho ha posat al seu twitter, però en principi diuen que fins a principis (que ves a saber quin mes és al final) de 2014 res de res.

  Personalment no crec que hagi de ser tant complicat, però esta clar que Sony vol potenciar els sistemes interns de captura i compartició (el nou boto share, etc). De fet, la PS4 captura els últims 15 minuts del nostre gameplay (Xbox One només 5) i ens permet compartir-ho a facebook, o fer streamings via Twitch. I no he dit YouTube expressament perquè d’inici tampoc hi haurà la opció de compartir directament a YouTube.

  Personalment crec que s’han equivocat posant aquesta restricció, ahir va sortir PS4 a Amèrica, divendres vinent surt Xbox One a tot el món i el 29 arriba la PS4 a Europa.

  D’aquí una setmana YouTube estarà petat de gameplays de Xbox One, amb la publicitat que això suposa, i de PS4 no n’hi haurà cap, o gairebé cap.

  I el que encara és més estrany, és que en les PS4 de mostra que han utilitzat per deixar provar jocs a Youtubers si que es podia grabar amb capturadores externes.

  I vosaltres que en penseu?

  #580
  FlyCurtiss
  Participant

  Home, és bastant estrany lo darrer que comentes, que als youtubers sí que els han deixat gravar amb capturadora. Realment és quelcom que els va en contra, haver posat aquesta restricció i no haver pensat en posar-hi un filtre per la gravació dels videojocs i no de les sèries i les pel·lícules.

  Espero que ho arreglin aviat. Aleshores tu com t’ho faràs per gravar els videojocs i penjar-los al nou canal?

  #581
  Oriol
  Participant

  [quote=580]Home, és bastant estrany lo darrer que comentes, que als youtubers sí que els han deixat gravar amb capturadora. Realment és quelcom que els va en contra, haver posat aquesta restricció i no haver pensat en posar-hi un filtre per la gravació dels videojocs i no de les sèries i les pel·lícules.

  Espero que ho arreglin aviat. Aleshores tu com t’ho faràs per gravar els videojocs i penjar-los al nou canal?
  [/quote]

  Em compraré la Xbox xD, és broma, bueno potser més endavant hahahaha.

  Suposo que les que eren de prova eren encara prototips i no tenien les restriccions ni tot el que porta la versió final.

  Aviam, jo com us havia comentat volia començar amb el nou canal el mateix dia 29 amb l’unboxing i tal. No se quin dia començaré, potser abans i tot, l’únic que hauré de refer tot el que tenia pensat penjar xD. Pujaré PS3 i un parell de jocs per PC que tinc ganes de grabar i penjar. I mentre no es pugui capturar a PS4 doncs provaré aviam que puc fer amb els 15 minuts que permet internament i faré streamings de bf4 a Twitch.

  Una mica sobre la marxa xD. El canal de seguida que comenci us aviso per aquí, de fet ja esta fet, però estem treballant en el disseny i la nova intro. En quan això estigui acabat començo 🙂

  #582
  drfelip
  Participant

  Gràcies! Ja me queda més clar!

  Jo al canal de Twitch tenc activat que els vídeos es conservin automàticament, si hi ha algun programa per descarregar-los després, tipus download helper, ja els tendries. El problema és la qualitat, si retransmets a 500-700 kbps, la qualitat per pujar a Youtube és una mica patètica.

  Fes alguna prova amb la PS3 o el PC, a veure si amb la PS4 es podria fer el mateix.

  #607
  Oriol
  Participant

  Bé, hi ha algunes novetats. Sembla ser que la nova capturadora de AverMedia, la Game Capture HD II es salta la protecció HDCP i permet gravar PS4 sense problemes, però no conèc ningú que ho hagi provat encara.

  Si us compreu algun splitter o conversor hdmi, mireu bé les especificacions que sigui compatible amb HDCP, perquè si és un splitter normal HDMI a HDMIx2 no us funcionarà i us haureu gastat els diners per res.

S'està mostrant 5 entrades - de la 1 a la 5 (d'un total de 5)
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.