La veritat de la comunitat catalana

La comunitat catalana d’aficionats als videojocs Fòrums Vídeo La veritat de la comunitat catalana

S'està mostrant 8 entrades - de la 1 a la 8 (d'un total de 8)
 • Autor
  Entrades
 • #2074
  polcat
  Participant

  Hola he penjat un video que crec que us pot interesar 🙂 Necesito que hem digueu que us sembla, gràcies [video]http://youtu.be/Gc_Ey_9f_Y4[/video]

  #2075
  enric
  Participant

  Vist i comentat a YouTube!
  Merci per avisar 😀

  #2076
  drfelip
  Participant

  Bona idea fer aquest vídeo, s’està creant un bon debat als comentaris de Youtube, eh? Jo també hi faré la meva aportació.

  #2077
  Oriol
  Participant

  Hola!

  Doncs estic força d’acord amb el que expliques al vídeo, però sempre ens queda el més difícil, que és que tota aquesta gent descobreixi que hi ha aquesta oferta en català, perquè molts n’hi ho saben. Per exemple, nosaltres que sempre anem mirant, sens passen alguns, imagina’t el que n’hi ho busca.

  No només passa amb els “gamers”, de fet, la oferta a YouTube en català és bastant reduïda en tots els camps. Això tampoc ajuda, una comunitat en català més àmplia en temes ajudaria a canviar aquesta mentalitat de buscar-ho en castellà directament.

  Hi ha canals en català amb més vídeos que subscriptors, i mitjanes de visualitzacions que et fan plantejar si realment val la pena l’esforç (10-15 views). I ja sé que es fa per que agrada i per passar l’estona, però quan et “compromets” a oferir un contingut habitual i veus que passen les setmanes i la cosa no puja és difícil no caure en el desànim.

  Jo per exemple al meu canal vaig acabar per fer només let’s plays, perquè és molt més “fàcil” ja que en una tarda et graves 4 o 5 episodis i ja tens vídeos per tota la setmana, però també és un tipus de vídeo que és més complicat que algú s’hi enganxi si ja esta la sèrie començada o és molt llarga. Al final et canses i marxes, com molts bons canals que hi ha hagut en català i han plegat per la falta de suport.

  Dit això, i per no ser només negatius, molt ànims, ja veus que estem atens a tothom que ho intenta i donem el nostre suport. També des de La Zona. Jo mateix tinc pensat tornar, això si, d’una manera bastant diferent per no acabar com la última vegada xD.

  Molts ànims amb el canal, salut!

  #2078
  drfelip
  Participant

  [quote=2077]Dit això, i per no ser només negatius, molt ànims, ja veus que estem atens a tothom que ho intenta i donem el nostre suport. També des de La Zona. Jo mateix tinc pensat tornar, això si, d’una manera bastant diferent per no acabar com la última vegada xD.[/quote]

  Com dius??? Que tornes??? Com es fa l’onada? 😀

  #2079
  Oriol
  Participant

  [quote=2078]
  Com dius??? Que tornes??? Com es fa l’onada? :D
  [/quote]

  Hahahaha, segurament serà amb un nou canal però, l’etapa Codi/Project1407 la deixem acabada tal i com està 😛

  #2080
  drfelip
  Participant

  [quote=2079]Hahahaha, segurament serà amb un nou canal però, l’etapa Codi/Project1407 la deixem acabada tal i com està :P
  [/quote]
  Un altre canvi de canal/identitat? M’arribaré a preocupar, Oriol 😛

  #2081
  Oriol
  Participant

  [quote=2080]
  Un altre canvi de canal/identitat? M’arribaré a preocupar, Oriol :P
  [/quote]

  De fet el “canvi” de Codi a Project va ser obligat (encara espero resposta de YouTube per cert xD). O sigui que només és un, encara no t’has de preocupar del tot 😉

S'està mostrant 8 entrades - de la 1 a la 8 (d'un total de 8)
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.