Projecte: creació d'un directori de webs en català sobre videojocs

La comunitat catalana d’aficionats als videojocs Fòrums General Projecte: creació d'un directori de webs en català sobre videojocs

S'està mostrant 6 entrades - de la 1 a la 6 (d'un total de 6)
 • Autor
  Entrades
 • #319
  drfelip
  Participant

  Fa temps que em ronda pel cap el crear un directori de webs en català sobre videojocs, i ja n’hem dit alguna cosa per Twitter. Està clar que si estàs ficat dins del tema, en coneixes moltes, però si no, de vegades Google no ajuda gaire, ja que els projectes petits de vegades passen desapercebuts.

  Si tens un web en català sobre videojocs o en coneixes algun que t’agradaria veure al directori, respon a aquest tema amb les dades dels webs!

  Algunes categories que tenc en ment:

  Blogs i webs de notícies (p.ex. Vadejocs)
  Comunitats i fòrums (p.ex. Gaming.cat)
  Canals de Youtube (p.ex. els de theCesc98, theDevixx i Codi1407)
  Botigues en línia (no sé si n’hi ha cap, però si n’hi ha alguna, és important que hi aparegui)
  Webs de recursos (p.ex. la secció del TermCat sobre terminologia relacionada amb els videojocs, webs de trucs i guies…)
  Webs d’esdeveniments periòdics

  Les categories s’aniran ajustant a les necessitats, però així us feis a la idea del tipus de webs que hi encaixen.

  Donau difusió al projecte i suggeriu els webs que voldríeu veure al directori! Endavant!

  #323
  enric
  Participant

  Hola a tothom.

  Em sembla bona idea aquest projecte de recopilar les webs i blogs sobre videojocs en llengua catalana. De fet, fa forces mesos, amb aquest objectiu vaig intentar tirar endavant (fracàs absolut, xD) l’etiqueta de Twitter #tecjocscat i una llista amb el mateix nom on hi havia webs sobre tecnologia i videojocs en català. Per tant, em sembla bé aquest directori.

  A part de l’opinió, com a Editor de Paella de Bits també m’agradaria que ens afegíssiu a la llista. Paella de Bits (http://www.paelladebits.cat) és un portal web sobre tecnologia originàriament però que des del desembre del 2011, tres mesos després del naixement, vam afegir els videojocs com una secció del web. I recentment n’hem reforçat la quantitat d’articles. Per tant, ens agradaria sortir també en aquest directori de webs en català sobre videojocs, si pot ser.

  Gràcies i endavant amb la feina!

  #325
  drfelip
  Participant

  [quote=323]Hola a tothom. Em sembla bona idea aquest projecte de recopilar les webs i blogs sobre videojocs en llengua catalana. De fet, fa forces mesos, amb aquest objectiu vaig intentar tirar endavant (fracàs absolut, xD) l’etiqueta de Twitter #tecjocscat i una llista amb el mateix nom on hi havia webs sobre tecnologia i videojocs en català. Per tant, em sembla bé aquest directori. [/quote]

  Primer de tot, gràcies per el suport! No vull dir que sigui el motiu del fracàs, però crec que Twitter no és la millor eina per una cosa així, és més aviat caòtic. Per a molts usos Twitter està sobrevalorat 🙂

  Sobre Paella de bits tot és discutible, però la meva idea en aquests casos és enllaçar directament la secció de videojocs en comptes de la pàgina principal.

  Per cert, volia posar El Rombe a la llista però veig que elrombe.cat redirecciona a Paelladebits…

  #328
  enric
  Participant

  [quote=325]

  Primer de tot, gràcies per el suport! No vull dir que sigui el motiu del fracàs, però crec que Twitter no és la millor eina per una cosa així, és més aviat caòtic. Per a molts usos Twitter està sobrevalorat :) Sobre Paella de bits tot és discutible, però la meva idea en aquests casos és enllaçar directament la secció de videojocs en comptes de la pàgina principal. Per cert, volia posar El Rombe a la llista però veig que elrombe.cat redirecciona a Paelladebits…

  [/quote]

  Twitter era el lloc ideal. Hi ha moltíssima gent que utilitza les llistes de Twitter, i era més per seguir les novetats i publicacions d’aquests comptes que no per tenir-los agrupats en un portal.

  Quant al tema de la web, el Rombe ara és Paella de Bits. Si s’enllacés alguna cosa, podria ser la pròpia secció de videojocs, situada a paelladebits.cat/videojocs.

  #353
  drfelip
  Participant

  En principi aquesta setmana reprendré l’activitat a Gaming.cat, i el directori de webs en català sobre videojocs és la primera cosa a què em vull dedicar. S’agraeixen totes les aportacions!

  #444
  drfelip
  Participant

  Bé, ja tenim una primera versió del Directori de webs en català sobre videojocs!

  Feis-ne difusió i aportau els vostres suggeriments de webs a afegir, categories, etc.

S'està mostrant 6 entrades - de la 1 a la 6 (d'un total de 6)
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.