Proposta artística

S'està mostrant 6 entrades - de la 1 a la 6 (d'un total de 6)
 • Autor
  Entrades
 • #1642
  drfelip
  Participant

  Hola a tots! He rebut aquesta proposta per email, a veure què vos pareix:

  Bona tarda,

  Des de la companyia Insectotròpics estem organitzant pel proper dia 17 de maig una sessió de creació artística a l’antiga fàbrica Fabra i Coats de Barcelona, on durant cinc hores més de quinze col·lectius d’artistes estaran creant i realitzant obres i performances basades en la Divina Comèdia de Dante.
  Un dels “sets” es basa en els videojocs, de tal manera que necessitem gent que vingui a jugar a una sèrie de videojocs a confirmar, però tots relacionats amb els 9 pecats capitals.

  Ens posem en contacte amb vosaltres ja que creiem que teniu un ampli accés al públic a qui li pot interessar. Nosaltres posem l’espai, les TVs i beguda, però no disposem ni dels videojocs ni de les consoles.

  Agrairíem infinitament que féssiu arribar la proposta als vostres usuaris, si necessiteu més informació que pugui ser útil feu-nos-ho saber.
  Moltes gràcies!!

  Jo seré a Alemanya fins dimecres i no puc mirar molt el correu, però m’agradaria saber què en pensau.

  #1643
  Arandur
  Moderador

  Sembla “interessant”, però dissabtes sóc fora :S.

  #1647
  NIL66
  Participant

  UAU !
  A mi m’agradaria anar-hi, però passo (prohibicions els pares i tal :P) de portar el pc, ja que consoles no en tinc ni una xD.
  Crec que seria una molt bona iniciativa per fer-nos conèixer a Catalunya 😀
  Jo hi puc anar sense problema, però sempre sabent d’algú que vingui amb mi o que porti consola jeje.

  Que vagi bé !

  #1666
  drfelip
  Participant

  Tenim una mica més d’informació:

  T’explico una mica de què va la cosa:
  “L’espectacle” que estem preparant és una representació de la Divina Comèdia de Dante on hi participaran diversos col·lectius artístics, i cada un d’aquests s’encarregarà d’un “set”, cadascún amb una proposta artística diferent. La idea és que un dels sets sigui un grup de gent jugant a videojocs relacionats amb els pecats capitals (luxuria, gula, avaricia, ira, heretgia, violència, falsedat, traició), que aniran canviant cada mitja hora aproximadament. La senyal dels videojocs serà retransmesa, juntament amb la dels altres sets, a un videowall i a una pantalla gegant situades al mateix espai.

  Dit això, necessitem gent que vingui a jugar durant tota la tarda del dia 17. Els videojocs no estan decidits, però com t’he dit han d’estar relacionats amb els pecats capitals (per exemple, en el moment de la Violència jugar al Tekken). Aquests els podeu decidir vosaltres (ja que entenem que en sabeu més que nosaltres).

  Donau-li una mica de difusió, a veure si algú s’hi apunta!

  #1671
  drfelip
  Participant

  Els interessats podeu contestar aquí o escriure’m a felip@gaming.cat

  #1685
  salore78
  Participant

  Bones Felip.

  Els hi podries comentar a aquesta gent que a part de fer servir un videojoc per a cada pecat capital, també poden incloure el Dante’s Inferno (Visceral Games, 2010), el qual està basat en la primera part de la Divina Comèdia, Infierno, on el protagonista, Dante (fent referència al autor de la Divina Comèdia)), ha de superà les 7 estacions equivalents als pecats capitals per recuperar la seva estimada.

  Crec que seria el joc perfecte per aquest esdeveniment.

S'està mostrant 6 entrades - de la 1 a la 6 (d'un total de 6)
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.