Comunitat

Gaming.cat és la comunitat en català d’aficionats als videojocs. Aplega aficionats catalanoparlants d’arreu dels Països Catalans que volem viure la nostra afició en la nostra llengua, i promou la presència del català en el món dels videojocs.

El que més ens interessa a Gaming.cat és que els membres de la comunitat puguin jugar plegats, parlar i estar ben connectats entre sí, per això tenim:

  • Uns quants grups de Telegram on podem trobar companys de partida ràpidament, compartir vídeos i notícies, discutir… Si t’agraden els videojocs, com a mínim has de ser al grup principal de Gaming.cat! Després tens els grups per plataformes, i tal vegada es crein altres grups, p.ex. per a temes tècnics.
  • Un servidor de Discord, ideal per planificar partides i jugar junts. Discord ofereix sales de veu i sales de xat, i substitueix l’antic servidor de TeamSpeak 3, que ja no està actiu.
  • El bon fòrum, bastant tranquil·let però que té l’avantatge que el que hi posam, queda a la vista de tothom i no s’ho emporta el vent. Imprescindible!
  • A Twitch tenim canal propi i també som a moltes xarxes socials: Twitter, Youtube, Facebook, Steam i Instagram.

Si no participes a la comunitat és perquè no vols, eh? 😉

Segueix-nos!

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat

Entra o registra’t