Política de privadesa

Qui som

El web https://www.gaming.cat és gestionat per l’Associació GamingCat, CIF: G67260000, amb adreça al carrer Palencia 31, 6° 1° Escala A – 08027, Barcelona, i correu electrònic info@gaming.cat.

Quines dades personals recollim i per què

En compliment del que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, us informam que les dades que ens subministreu seran incorporades i tractades als fitxers de titularitat de l’Associació GamingCat, CIF: G67260000, adreça: carrer Marina, núm. 133, 6è 6a, 08013, Barcelona. Correu electrònic: info@gaming.cat.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador; aquest funció està integrada en les funcionalitats de WordPress que ajuden a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. L’Associació GamingCat no té cap control sobre aquestes dades, ja que els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges del web.

Formularis de contacte

Les dades personals recollides es corresponen amb la finalitat amb què ens les heu proporcionat i només es fan servir per a la gestió en qüestió, que pot ser una de les següents:

 • Fer-se soci/a: processar l’alta, gestionar la quota, enviar comunicats només relacionats amb la condició de soci/a.
 • Donar-se d’alta com a usuari al web www.gaming.cat: generar l’usuari, enviar comunicacions relacionades amb la funcionalitat del web. Aquest alta és independent de la de soci.
 • Fer una donació: processar la donació, fer el registre comptable, gestionar la desgravació fiscal en cas de sol·licitar-la.
 • Campanyes de recollida de signatures: gestió de la campanya, control estadístic. En algunes campanyes les dades seran enviades a l’entitat a la qual està dirigida la petició. En tot cas, sempre quedarà explicitat i us demanarem la vostra conformitat.
 • Subscriure’s a les novetats del web: enviar un missatge de correu-e cada vegada que es publica una notícia a www.gaming.cat.

L’aportació de les dades serà sempre basada en el vostre consentiment voluntari, específic, inequívoc i informat.

Les dades de què actualment disposa l’Associació GamingCat són les que heu donat de manera voluntària a través dels formularis que heu emplenat.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Podeu restringir, bloquejar o esborrar les galetes del web de l’Associació GamingCat o de qualsevol altra pàgina web, utilitzant el vostre navegador. L’operativa és diferent a cada navegador. La funció d‘Ajuda us mostrarà com fer-ho. També podeu consultar els següents enllaços:

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles publicats en aquesta pàgina web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, altres articles, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Xarxes socials i altres aplicacions de tercers

El web de l’Associació GamingCat, www.gaming.cat, pot oferir funcionalitats per compartir continguts a través d’aplicacions de tercers, com Facebook, Twitter, Instagram, etc. Aquestes aplicacions o xarxes socials poden recollir i tractar informació relacionada amb la navegació de l’usuari en els diferents llocs webs. Qualsevol informació personal que sigui facilitada a través d’aquestes aplicacions, pot ser utilitzada per tercers usuaris de les mateixes, i les seves interaccions estan sotmeses a les polítiques de privacitat de les companyies que faciliten les aplicacions.

Analítiques

El web fa ús de Google Analytics, un servei desenvolupat per Google, que permet el mesurament i anàlisi de la navegació a les pàgines web. Aquest servei estableix galetes de tercers per tal de poder fer el seguiment de la informació relativa al nombre d’usuaris que accedeixen a la web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l’operador que presta el servei, l’idioma, el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Aquesta informació possibilita un millor i més apropiat servei per part d’aquest portal. Podeu trobar més informació sobre això a http://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html
Si no desitges que les teva activitat a Gaming.cat sigui registrada per Google Analytics, pots fer servir aquest botó:

Amb qui compartim les vostres dades

Les dades recollides per l’Associació GamingCat no seran cedides a terceres empreses o entitats, exceptuant els casos que es detallen a continuació:

 1. L’Associació GamingCat fa servir els serveis de diversos proveïdors per poder oferir els productes i serveis esmentats, com serveis informàtics i d’emmagatzematge. És per això que procedirem a comunicar les seves dades quan sigui necessari per complir amb les finalitats esmentades en la present Política de Protecció de Dades.
 2. En el cas especial de recollida de signatures, pot ser que siguin enviades a les entitats a les quals estigui dirigida la petició. En aquest cas, us n’informarem abans de demanar-vos l’autorització.
 3. Així mateix, les dades podran ser cedides a administracions i organismes públics per al compliment d’obligacions directament exigibles a l’Associació GamingCat.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si n’hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Pel que fa a altres tipus de dades, com puguin ser les dades com a membre de l’Associació o com a participant en campanyes de recollida de signatures, les dades es mantindran mentre duri la vostra relació amb l’Associació GamingCat, excepte en el cas que hi hagi una obligació legal de mantenir-les durant un cert temps posterior.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

 • Dret d’accés: podeu confirmar si l’Associació GamingCat tracta les vostres dades personals i en cas afirmatiu podeu accedir a aquestes dades. Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgiu proporcionat.
 • Dret de rectificació: podeu sol·licitar una rectificació de les dades si són inexactes o incompletes.
 • Dret de suspensió: podeu sol·licitar que les vostres dades deixin de ser tractades.
 • Dret de supressió: podeu sol·licitar que les vostres dades siguin esborrades, sempre que no hi hagi una obligació legal que ho impedeixi.
 • Dret a  la portabilitat de les dades: podeu sol·licitar que les vostres dades siguin trameses a una altra entitat responsable del tractament de dades, si és tècnicament possible.

Per a exercir aquests drets podeu dirigir-vos a l’Associació GamingCat per correu electrònic a info@gaming.cat, adjuntant una còpia del DNI o passaport.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Per qualsevol qüestió sobre aquest tema podeu posar-vos en contacte amb l’Associació GamingCat escrivint un correu electrònic a info@gaming.cat, o per carta a Associació GamingCat, carrer Marina, núm. 133, 6è 6a, 08013, Barcelona.

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

L’Associació GamingCat tracta totes les dades personals amb estricta confidencialitat i aplica totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat necessàries per complir amb les lleis LOPD (Ley Orgánica de Protección de Datos), i RGPD (Reglamento General de Protección de Datos).

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari

L’Associació GamingCat no fa servir decisions automatitzades ni elabora perfils de cap tipus.