Videojocs en català

Els videojocs en català són escassos i per això a Gaming.cat intentam localitzar-los tots i llistar-los aquí. Si coneixes algun joc que estigui en català i no sigui a la llista, escriu-nos a admin@gaming.cat i l’afegirem amb molt de gust!

Destacats

Bitlogic Enhanced

Bitlogic Enhanced

És un joc d’acció i aventura elegantment clàssic però millorat amb nous gràfics adaptats. En el joc prens el control de Bit, el teu avatar personal en un món cyberpunk virtual ple d’enemics perillosos, camins amagats i misteris digitals. Plataformes: Switch.

Super Volley Blast

Super Volley Blast

És un joc de voleibol per a tota la família amb un estil visual “cartoon”. Té un mode història ben complet i un multijugador on fins i tot hi poden participar 16 persones a la vegada. Plataformes: Windows, Switch.

Super Hyperactive Ninja

Super Hyperactive Ninja

És un joc de plataformes i acció en 2D ràpid i hipercarregat de cafeïna, pensat especialment per als speedrunners i els jugadors que cerquen desafiaments DIFÍCILS. Plataformes: Windows, Linux, Mac, PS4, Xbox One.

Agatha Knife

Agatha Knife

És una aventura satítica de senyalar i clicar en què l’Agatha intenta reconciliar sa seva amistat pels animals amb el seu delit per menjar carn. Plataformes: Windows, Mac, Linux, Switch.

Anàlisi a Nintenhype.cat

Caràtula del videojoc en català Deiland

Deiland

Combina gestió de recursos i construcció amb elements de joc de rol i una estètica que recorda molt el Petít Príncep. Plataformes: Windows, Mac, PS4, Android.

Anàlisi al canal de Gaming.cat

Caràtula del videojoc en català Infernium

Infernium

Una atrevida combinació entre Pac-Man i les aventura survival horror. A Infernum res és el que sembla. Plataformes: Windows, Switch.

Anàlisi a Nintenhype.cat

Altres jocs

Si trobeu jocs que no són a la llista, en podeu informar al fòrum.

 

Inici del directori

Segueix-nos

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat

Entra o registra’t

Vídeo Destacat