Catalunya Playstation

Comunitat Catalunya PSN

 

Twitter Catalunya Playstation Youtube Catalunya Playstation Grup de Telegram Catalunya Playstation Instagram Catalunya Playstation

 

Catalunya Playstation és una comunitat creada per posar en contacte jugadors catalans d’aquesta plataforma, crear esdeveniments comunitaris entre nosaltres i compartir informació al voltant d’aquesta plataforma en català a diferents xarxes socials.

Origen

Durant el mes de setembre de 2017, va sortir a la venta el joc “Destiny 2”, del que una coia d’amics volíem poder jugar amb d’altres online, però es va fer molt difícil e incòmode fer-ho en comunitats d’àmbit estatal, que tenien membres reticents a fer-ho amb nosaltres o que tot sovint ens feien comentaris incòmodes davant la proximitat del referèndum de l’1-O.

Val a dir que molts companys, la majoria, van mostrar-nos el seu suport, però a nosaltres se’ns feia molt incòmode.

Per tant vam començar a cercar altres jugadors catalans per a Destiny, amb no gaires bons resultats, cosa que ens va fer plantejar si millor no fora fer una comunitat de Playstation i no pas una de Destiny, evitant que en el futur no trobéssim jugadors de cap altre joc.

Cerca de membres o altres comunitats

Desconeixent l’existència d’una comunitat catalana de videojugadors com Gaming.cat, vam decidir cercar-ne a mitjans d’àmbit estatal. D’aquesta manera vam contactar amb el company de Nintenyhpe Mironet, qui ens va fer saber de l’existència de Gaming.cat

Així doncs el 17 d’Octubre de 2017 es va crear el canal de Telegram de la comunitat i ens vam posar en contacte amb Gaming.cat a través de Mironet i Arandur uns mesos més tard.

Logo

L’11 de Juny de 2018 el company Rockstr85 ens va fer un nou logotip, cosa que ens va permetre fer comptes de xarxes socials com Twitter i Instragram i donar una imatge més única i particular. Fins aleshores, havíem fet servir el logotip de Catalunya turisme.

Catalunya Playstation i Gaming.cat

Tot i ser dues comunitats independents, tenim una relació de col·laboració, en la que Gaming.cat ens ha ajudat molt a difondre la nostre existència i els nostres esdeveniments, fent que un bon grapat de videojugadors catalans de la nostra plataforma s’hagin anat unint.

Per la nostra banda, intentem difondre els esdeveniments de Gaming.cat i participar en la mesura que podem. La nostra dimensió és més petita, però anem ajudant en el que sigui possible.

Activitat de la comunitat de Playstation

Gràcies a l’ajuda de molts de vosaltres i també a l’iniciativa pròpia que molts han demostrat, s’han pogut fer multitud de sortejos amb jocs i marxandatge de Playstation, partides comunitàries en directe i, fins i tot, hem fet ja la nostra primera petita entrada al món dels e-sports amb un torneig nadalenc de “everybody’s golf”.

Fins i tot vam aconseguir fer partides amb un grup complert al Destiny 2!!!

Actualment hi ha un clan català de Destiny, “Els patufets encigalats”. Si mai us interessa, el company Arandur us pot fer 5 cèntims de com formar-ne part.

Filtra per plataforma

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat