VR Catalans

Logotip de la comunitat VR Catalans

Twitter VR Catalans Twitch VR Catalans Grup de Telegram VR Catalans

 

VR Catalans és una comunitat que s’endinsa en un sector molt poc vist, però amb una expansió molt forta en el sector del gaming: la Realitat Virtual (VR).

Aquesta comunitat la va crear en BiTrollVR, un bon noi que fa tots els seus streams en català utilitzant la tecnología VR.

Altres streamers que s’han unit a la comunitat son PredatorKostasEqidrell, entre d’altres. I, de  mica en mica, més gent s’està interessant en fer aquest tipus de contingut. Esperem aviat que siguin molts més!

La realitat virtual no només es pot experimentar en un PC, tot i que en aquest sistema és on es poden aprofitar més les seves capacitats, sinó que Sony també va apostar per la tecnología amb les seves PSVRNintendo també va ser una companyia que s’hi va més o menys apuntar, quan va treure fa un temps unes ulleres VR de cartó amb el Nintendo LABO.

A part, hi ha les ulleres adaptables a smartphone, on pots veure vídeos de YouTube en 360º.

Per acabar, recordem que, si voleu estar al cas d’aquesta comunitat, teniu els canal de VR Catalans on informen sobre les novetats i noticies relacionades amb aquest magnífic món:

Filtra per plataforma

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat