Xboxers Catalans

Logotip d'Xboxers Catalans

 

Hola amics, us donem la benvinguda a Xboxers Catalans. I qui som exactament? Doncs un grup d’amics amb un únic objectiu: Jugar i conèixer gent nova. I com volem fer-ho? Donant-vos un espai on poder fer-ho en català, la llengua que ens estimem.

Com podeu veure som uns apassionats de Xbox i els seus serveis. Per això hem creat un petit ecosistema on informar-nos de tota l’actualitat relacionada amb la consola de Microsoft. Per aquest mateix motiu volem donar suport a aquells jugadors i creadors de contingut de parla catalana que volen fer-ho a Xbox One. Tampoc tanquem les portes a usuaris de PC que vulguin compartir amb nosaltres les seves partides gràcies a les distintes modalitats de Xbox Game Pass i el Crossplay. Sou tots benvinguts.

I quins són els pilars d’aquest ecosistema? Les nostres xarxes socials, com Twitter, Instagram, el nostre xat de Telegram, on comptem amb prop de 100 membres, els nostres perfils de Twitch i Youtube i el nostre club de Xbox One i PC: Xboxers Catalans Oficial.

A diferència d’altres comunitats nosaltres som un xic més casolans, ens agrada que ens coneguin per les nostres partides i els xous que improvisem amb les parties de grup. Alguns dels nostres veterans són gent molt divertida, capaços de sorprendre i arrencar un somriure als jugadors més seriosos. També us animem a que participeu en les trobades que retransmetem a Twitch esporàdicament, tant si sou jugadors com amb el xat de text.

I gaire més a afegir, us esperem a totes i tots. Tenim moltes ganes de començar a compartir grans moments amb vosaltres. Jump In!

Filtra per plataforma

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat