Premis Gaming.cat 2020

Els Premis Gaming.cat són atorgats per la comunitat als jocs, empreses i mitjans més destacats del sector. En aquesta edició hi haurà un total de 7 guardons virtuals. Tot i que es tracta de premis sense dotació econòmica, suposen el reconeixement de la comunitat i la promoció dels finalistes i guanyadors a les nostres xarxes socials.

 

Bases de la 2a edició

Pot proposar candidats i votar qualsevol usuari/a del grup de Telegram o del Discord de Gaming.cat.

La primera fase, de proposta de candidats, començarà en el moment de publicar aquest escrit, finalitzant el dia 24 de Novembre de 2020 a les 23:59 hores, temps central europeu (CET, o UTC +2). Les normes per a proposar els candidats són les següents:

  • Només es podrà proposar un màxim d’un/a (1) candidat/a per categoria.
  • S’han de proposar els candidats tenint en compte les accions rellevants corresponents a l’any 2020 (p.ex. jocs llançats durant 2020, contingut del canal de YouTube corresponent a 2020, etc).
  • Cada persona només pot enviar el formulari amb les seves propostes una sola vegada.
  • Si l’organització té coneixement que s’han enviat propostes falses, o que una persona ha enviat el formulari de propostes més d’una vegada, les propostes irregulars seran descartades.

 

En la segona fase se sotmetran a votació els candidats proposats en la primera fase. Els 4 candidats més votats passaran a la tercera fase (fase final).

En la fase final, es votarà quin dels 4 finalistes de cada categoria és el guanyador.

Per tal d’afavorir la diversitat i donar visibilitats a més projectes i més nous, si un candidat resulta guanyador durant dos anys seguits, quedarà automàticament descartat com a finalista durant 2 anys.