Arriba CATUBE!

S'està mostrant 6 entrades - de la 1 a la 6 (d'un total de 6)
 • Autor
  Entrades
 • #1589
  CATUBE
  Participant

  Hola a tots, estic creant la primera comunitat de youtubers que facin vídeos en català format web. Es dirà CATUBE, i ja estic començant a dissenyar-la i treballant en ella. Des d’aquí us informaré de com va i si em podeu ajudar en alguna cosa, com per exemple en contactar amb youtubers en català. O bé si ho preferiu seguiu la pàgina del facebbok; http://www.facebook.com/catalayoutube

  ESTIC OBERT A SUGGERÈNCIES

  #1596
  drfelip
  Participant

  Benvingut!

  Veig que Catube està obert a vídeos de qualsevol tipus, no només de videojocs, no?

  #1597
  FlyCurtiss
  Participant

  És una bona iniciativa, teniu correu electrònic per poder-me posar en contacte amb vosaltres?

  Salut!

  #1598
  enric
  Participant

  Hola,

  Primer de tot, abans de fer una web i tal, hauries de saber que per enllaçar el Facebook que has posat, has de fer l’enllaç amb l’«http» al principi, que si no no funciona perquè et porta a un directori de Gaming.cat.

  Ja quant al tema, crec que s’ha de vigilar amb això de «primer», perquè «comunitats» ja n’hi ha, i webs que vulguin agrupar els vídeos dels youtubers catalans, també. I no és que ho tinguem fàcil, a La Zona ho estem intentant des de fa dues setmanes, i encara ens queda molt camí per endavant. Potser pots fer-hi un cop d’ull, a la secció de vídeo a la part inferior, i als Twitters de @Gaming_catala i @LaZonaCat, on intentem promocionar i fer circular els vídeos més enllà de YouTube.

  #1621
  AstroCat93
  Participant

  Molt bona idea.

  #1645
  NIL66
  Participant

  A tope 😀

S'està mostrant 6 entrades - de la 1 a la 6 (d'un total de 6)
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.