Com canviar l'avatar

S'està mostrant 7 entrades - de la 1 a la 7 (d'un total de 7)
 • Autor
  Entrades
 • #1164
  drfelip
  Participant

  Quan et registres a gaming.cat el sistema t’assigna una icona aleatòria que, tot sigui dit, no és gaire… diguem, estètica. Si volem canviar l’avatar per un de personalitzat, ho podem fer amb el servei de gravatar.com. Quan et registres en aquest web pots donar diferents adreces de correu electrònic i assignar un avatar diferent a cada adreça. Així, quan et registris en un web que suporti gravatar, agafarà automàticament l’avatar que correspongui a l’adreça de correu amb la qual t’hagis registrat en aquest web.

  #1214
  AstroCat93
  Participant

  M’ha costa una mica, pero ho he pogut fer sense que em pilli el profe, XD

  es un bon sistema, una sola imatge per a tots els forums que portin gravatar

  #2727
  Roger Baldomà
  Participant

  A veure si funciona …..

  EDIT: Sí, funciona!

  #2731
  JaneW
  Participant

  Em posa que tinc que registrar-me a wordpress :/

  #2734
  admin
  Participant

  [quote=2731]Em posa que tinc que registrar-me a wordpress :/

  [/quote]

  Hummm… Em sembla que abans et registraves directament a Gravatar, però pot ser que ara Gravatar s’hagi integrat a WordPress i es faci mitjançant un compte de WordPress. Roger, tu que ho has fet fa poc, com ho vas fer?

  #2736
  Roger Baldomà
  Participant

  hola, jo ja tenia compte a gravatar.com i si, efectivament cal tenir compte a WordPress. Per tant, primer, t’hauràs de crear el compte a wordpress i després, hauràs de configurar-te el gravatar, on bàsicament hauràs de pujar la imatge que vols que t’aparegui.

  És important el correu que facis servir per registrar-te a WordPress. Si és el mateix que has fet servir per registrar-te al fòrum no tindràs cap problema, però si no és el mateix, des de Gravatar hauràs d’afegir l’adreça de correu electrònica que fas servir al fòrum i asignar-li la imatge que vulguis.

  Això et permet tenir una sola compta de Gravatar per gestionar diferents imatges segons el correu amb el què deixes un comentari.

  Espero haver-ho aclarit 🙂

  #2737
  JaneW
  Participant

  Moltes gràcies! Ja ho he aconseguit!

S'està mostrant 7 entrades - de la 1 a la 7 (d'un total de 7)
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.