Els torneigs catalans de League of Legends

S'està mostrant 5 entrades - de la 1 a la 5 (d'un total de 5)
 • Autor
  Entrades
 • #1516
  enric
  Participant

  Al nostre país recentment hi ha diversos torneigs de League of Legends gràcies a l’Associació Catalana d’Esports Electrònics, és a dir, l’ACEE. Ara n’hi ha dos de programats i queden poques places. Si jugueu al LoL amb amics segur que hi esteu interessats.

  Més informació:

  Article a La Zona sobre els torneigs nous de Setmana Santa i Sant Jordi
  Pàgina web oficial
  Twitter des d’on van informant de les últimes novetats

  #1521
  Arandur
  Moderador
  #1522
  drfelip
  Participant

  Els primers tornejos varen costar una mica de posar en marxa, però ara pareix que la cosa comença a rutllar. Algú dels habituals hi participarà?

  #1524
  enric
  Participant

  Nosaltres vam participar a l’últim però no crec que repeteixi perquè el nivell és massa alt. Estan ben organitzats però no puc competir amb gent que porta milers de victòries. El fet de donar bastants Riot Points crec que fa que moltíssima gent pro s’hi apunti xD

  #1526
  drfelip
  Participant

  [quote=1524]Nosaltres vam participar a l’últim però no crec que repeteixi perquè el nivell és massa alt. Estan ben organitzats però no puc competir amb gent que porta milers de victòries. El fet de donar bastants Riot Points crec que fa que moltíssima gent pro s’hi apunti xD[/quote]

  Si s’hi apunten equips suficients es poden fer diferents divisions segons l’experiència, als tornejos de Crysis 3 ho fèiem així, vaig coincidir al mateix torneig amb un dels millors jugadors del món, però clar, a divisions diferents 🙂 És una forma que tothom es diverteixi.

S'està mostrant 5 entrades - de la 1 a la 5 (d'un total de 5)
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.