Marató Deus Ex: Human Revolution

La comunitat catalana d’aficionats als videojocs Fòrums Vídeo Marató Deus Ex: Human Revolution

S'està mostrant 6 entrades - de la 1 a la 6 (d'un total de 6)
 • Autor
  Entrades
 • #1951
  drfelip
  Participant

  Com vaig comentar a la trobada, veig que si no acabo la sèrie de Deus Ex: Human Revolution aquest cap de setmana, em quedarà penjada fins després de l’agost, així que vull acabar de jugar-lo i gravar-lo aquest cap de setmana. A més, com qua ara tenc una velocitat de pujada mig decent (l’he configurat a 1500 kbps i sembla que queda prou bé), he pensat de fer l’streaming d’aquesta recta final del joc.

  Tot això, clar, suposant que el meu PC ho pugui moure tot simultàniament! Capturant amb PlayClaw a 720p i transmetent amb OBS a 600 kbps no hi ha problema, esper que per pujar l’OBS a 1500 kbps la cosa no empitjori.

  La idea seria retransmetre:

  Divendres a partir de les 22:30 h
  Dissabte a partir de les 18:30 h
  Diumenge a partir de les 16:00 h

  Ja sé que divendres a la nit molta gent surt i diumenge a la tarda molta gent serà a la platja, però paciència, qui no ho pugui veure en directe tindrà els vídeos a Youtube, com sempre.

  Us mantindré informats de qualsevol canvi en la programació.

  #1952
  drfelip
  Participant

  Com que encara queden alguns episodis per publicar, els publicaré diàriament, dijous serà l’últim que està gravat (el 36), així tothom podrà posar-se al dia abans de començar les retransmissions. La llista de reproducció és https://www.youtube.com/playlist?list=PL-P6dLOGWYJSKyEB7Tcrj8u0lFKJ28U_y

  #1953
  drfelip
  Participant

  Naturalment, la retransmissió serà via Twitch a http://www.twitch.tv/drfelip/

  #1956
  drfelip
  Participant

  Ahir no vaig poder retransmetre, altres vegades havia pogut gravar amb PlayClaw i retransmetre amb OBS, però ahir el joc es penjava cada vegada. I la setmana passada, gravant amb Action i retransmetent amb OBS, de vegades la gravació quedava penjada i el vídeo no es podia aprofitar. Faré alguna prova més, però la cosa està difícil, és possible que hagi de cancel·lar la retransmissió. Al cap i a la fí, el que és prioritari és tenir bons vídeos per acabar la sèrie!

  #1960
  drfelip
  Participant

  Al final la marató va ser un petit desastre, com a mínim l’últim dia. La gravació es va fer sense àudio!!! Vaig poder rescatar l’àudio del joc de l’streaming, però el micro no s’havia gravat a cap dels dos.

  Ja tenc el vídeo tallat, ara el que faré serà gravar el comentari a sobre, narrant l’experiència i les jugades. És millor que res!

  Moraleja: revisa sempre l’àudio abans de gravar o retransmetre!

  #1961
  drfelip
  Participant

  [quote=1960]Ja tenc el vídeo tallat, ara el que faré serà gravar el comentari a sobre, narrant l’experiència i les jugades. És millor que res![/quote]

  No és per que jo ho digui, però crec que quedarà molt bé 😉

S'està mostrant 6 entrades - de la 1 a la 6 (d'un total de 6)
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.