Recursos per Youtubers

S'està mostrant 15 entrades - de la 1 a la 15 (d'un total de 18)
 • Autor
  Entrades
 • #2902
  Roger Baldomà
  Participant

  Bona nit colla. Avui obro aquest fil on pretenc que entre tots ens ajudem de cara a obtenir recursos per fer que els continguts que creem siguin cada dia millors.

  A mesura que aneu fent propostes aniré actualitzant aquest primer missatge i incorporaré tot allò que hi publiqueu sempre que no sigui pirata.

  Música i efectes sonors

  • Free Sound (web on podem trobar música i efectes pels nostres vídeos sota diferents llicències, la majoria lliures per a fins no comercials. Cal tenir en compte que en alguns casos, ens caldrà citar la font).
  • MP3Rocket (permet buscar musica amb CreativeCommons)
  #2904
  Roger Baldomà
  Participant

  Vinga, jo ja he deixat la meva primera proposta. Animeu-vos!

  #2906
  AstroCat93
  Participant

  Jo utilitzo el MP3Rocket, que permet buscar musica amb CreativeCommons.
  Pero suposo que deu trobar el mateix que l’altre programa, xD

  Jo s’utilitzo molt per baixar musica de youtub per l’mp3.

  #2908
  Roger Baldomà
  Participant

  [quote=2906]Jo utilitzo el MP3Rocket, que permet buscar musica amb CreativeCommons.
  Pero suposo que deu trobar el mateix que l’altre programa, xD

  [/quote]

  Un enllaç si et plau 🙂 no em compliquis la vida hahahaha

  #2918
  drfelip
  Participant

  Dos bons recursos, sí senyor! Jo normalment no afegeixo música als vídeos, però si ho he de fer, ja tenc on cercar! Gràcies!

  #2925
  Roger Baldomà
  Participant

  Jo la veritat no buscava música, sinó sons per efectes i algun loop. Estic preparant sorpreses pels meus vídeos 🙂

  #2928
  AstroCat93
  Participant

  Llavors et recomano que creiis una caixa de sons com aquesta que tinc jo…

  #2931
  drfelip
  Participant

  [quote=2925]Jo la veritat no buscava música, sinó sons per efectes i algun loop. Estic preparant sorpreses pels meus vídeos :-)

  [/quote]

  Home, d’efectes de vegades en posaria algun, i em fa mandra buscar-los xD Ara ja tenc per on començar!

  #3069
  Roger Baldomà
  Participant

  Ostres, que estrany, estava buscant pel fòrum a veure si havíem parlat de programes d’edició de vídeo. No n’he trobat cap on se’n parli així que fem-ho aquí. Quin programaria i amb quin Sistema Operatiu editeu els vostres vídeos?

  JO vaig amb Windows 10 i AVS4YOU. Fins a dia d’avui m’havia donat molt bon resultat, però estic editant un vídeo on m’estic treballant molt el tema d’efectes i m’està donant molts problemes. És una llàstima perquè té molts efectes ja fets i m’havia acostumat ja a programar-los. Ara segurament em tocarà aprendre un altre programa ….

  No tinc mala màquina, o això crec, o sigui que dedueixo que el problema és més del programari.

  Vosaltres, quin utilitzeu, i quin recomaneu?

  #3071
  drfelip
  Participant

  [quote quote=3069]No tinc mala màquina, o això crec, o sigui que dedueixo que el problema és més del programari.

  Vosaltres, quin utilitzeu, i quin recomaneu?
  [/quote]

  És difícil de dir, podria haver-hi algun problema de compatibilitat de controladors, o que el limitant del rendiment sigui el disc dur. Però per processador i memòria no et quedes curt, no 🙂

  No coneixia l’AVS4YOU, li faré un cop d’ull. Jo faig servir el PowerDirector Ultra, tenia la versió 11 i em va començar a donar problemes, així que vaig comprar la 14. M’agrada, precisament en el tema efectes potser es queda una mica curt, però jo normalment només tallo, enganxo, mesclo diferents canals d’audio o vídeo, i si puc afegir text i transicions, ja faig.

  #3125
  Roger Baldomà
  Participant

  [quote quote=3071]És difícil de dir, podria haver-hi algun problema de compatibilitat de controladors, o que el limitant del rendiment sigui el disc dur. Però per processador i memòria no et quedes curt, no :)
  [/quote]

  Sabeu que segueixo igual … snifff, per això no he penjat cap vídeo. Pel què he vist el problema ve provocat pelf et de tenir dues gràfiques. Maleït el dia en què a algú se li va acudir posar en un ordinador portàtil una gràfica dedicada i una gràfica integrada per evitar que la dedicada servis per la conexió HDMI per conectar un altre monitor.

  Jo crec que el ema va per aquí. I dona molts problemes. No aconsegueixo fer funciona cap programa sigui amb llicència o sense, sense que em doni problemes tard o d’hora. En un moment o altre, PAS, el programa ha deixat de fucnionar i es tanca perdent tot el què no hagi desat.

  #3131
  drfelip
  Participant

  És estrany, Roger, el meu portàtil també té dues gràfiques (la Intel integrada i una Nvidia GeForce 840M) i l’únic problema que he tengut fins ara és que de vegades no veig el que s’ha de veure perquè el sistema no assigna la gràfica adequada automàticament. Però es sol solucionar forçant cada programa a la gràfica que vull al tauler de control de Nvidia.

  #3134
  Roger Baldomà
  Participant

  Però treballes connectat a una pantalla externa? o sempre treballes exclusivament amb la pantalla del portàtil? Crec que aquest és el problema.

  #3136
  drfelip
  Participant

  [quote quote=3134]Però treballes connectat a una pantalla externa? o sempre treballes exclusivament amb la pantalla del portàtil? Crec que aquest és el problema.

  [/quote]

  Només amb la pantalla del portàtil. Has provat jugant amb les opcions de “Aceleración multipantalla/GPU mixta” al tauler de control de Nvidia? Si sospites que el problema és aquest, jo miraria per aquí. I a les opcions de Windows de Pantalla, amb diferents configuracions de pantalles múltiples.

  #3137
  Roger Baldomà
  Participant

  Sospito perquè sovint, m’apareix una pantalla blava de windows amb un error que ara no recordo el nom KERNEL–…. i he estat mirant i parlaven que era per això.

  bàsicament diuen que has de forçar que el software d’edició de vídeo treballi amb la gràfica dedicada, però clar, quan et poses en multipantalla, la gràfica que treu la imatge a la segona pantalla, és la cutre, ja que si desactivo la gràfica integrada, no puc compartir pantalla. Per tant, problema! i editar amb el portàtil, home, no tinc pantalla petita, però poden editar am la de 24, passar a editar amb la de 15 …..

S'està mostrant 15 entrades - de la 1 a la 15 (d'un total de 18)
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.