Toc d'atenció per part de Youtube

La comunitat catalana d’aficionats als videojocs Fòrums Vídeo Toc d'atenció per part de Youtube

S'està mostrant 5 entrades - de la 1 a la 5 (d'un total de 5)
 • Autor
  Entrades
 • #1827
  Arandur
  Moderador

  Hola!

  Bé…. fa uns cinc dies vaig rebre una notificació de trencament de Copyright d’un vídeo penjat l’any 2006, quan… ehem, a Youtube no hi havia el problema del copyright. Era un vídeo de Bola de Drac GT amb 140.000 visites, però sense els guanys econòmics activats, evidentment. Tot i això, aquest avís per part de Youtube suposa no poder pujar vídeos de més de 15 minuts fins, com a mínim, el 26 de novembre d’enguany. La veritat és que cap dels vídeos que penjo dura menys de 15 minuts, i amb cap dels vídeos que he gravat ja he tingut en compte aquesta limitació (hi ha gravada tota la sèrie d’Aliens: Colonial Marines, 5 episodis més de Remember Me i un parell més d’Amnesia), i ara que ja havia descobert com tornar a fer vídeos en 2.0, aquests dies que estaria sol a casa, n’hagués gravat un colló de seguits.

  Com comprendreu, això fa que valori seriosament deixar de gravar i penjar vídeos de gameplay, no em vull esperar mig any per poder pujar el que ja he fet, ni fer una sèrie a base de 50 vídeos de 10 minuts, i total, són poc vistos, i ara, a més a més, Youtube impedeix que pugui treballar per a ells per pura diversió, així que no hi trobo massa sortida.

  #1828
  drfelip
  Participant

  QUINA PUTADA!

  Comprenc que estiguis desmotivat, així es fa difícil tirar les coses endavant. Però deixar així les sèries que ja estan començades també és una putada per als subscriptors. Creus que es podrien dividir els capítols en dos? Normalment no passen de 27-28 minuts, si es pot dividir (p.ex.) el capítol 14 de Remember Me en 14-1 i 14-2 i publicar-los amb pocs minuts de diferència, per al subscriptor no hi haurà molta diferència, els podrà veure d’una tirada.

  Està clar que no es pot deixar que la gent pugi material piratejat sense control, però amb els vídeos de jocs Youtube s’està tirant terra a damunt, haurem d’acabar per cercar alternatives…

  #1830
  Skaxarrat
  Participant

  No acabes de penjar un vídeo de 20 minuts a Youtube?

  #1831
  Arandur
  Moderador

  Sí… n’havia gravat 5 de seguits del Remember Me, i la limitació m’ha saltat al pujar el tercer vídeo. En queda un més de pujat de més de 15 minuts, amb el tercer ja no ha colat.

  #2147
  AstroCat93
  Participant

  Molta gent recomana escriure un correu replicant el per que han fet aixo, pero tambe he vist que molts han acabat tancant el canal per bloqueig.

S'està mostrant 5 entrades - de la 1 a la 5 (d'un total de 5)
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.