Traducció del Golden Sun al català

La comunitat catalana d’aficionats als videojocs Fòrums General Traducció del Golden Sun al català

S'està mostrant 10 entrades - de la 1 a la 10 (d'un total de 10)
 • Autor
  Entrades
 • #4082
  xavalma
  Participant

  Hola a tots els gamers!

  Dono per completada la traducció del joc, amb els seus petits errors que s’aniran arreglan en futures actualitzacions.
  Dins del comprimit que trobareu al fil del fòrum hi ha les instruccions per aplicar el patch de l’idioma, així com l’enllaç on descarregar el programa necessari per aplicar-lo.

  Podeu veure el tràiler aquí.

  Per a qualsevol errata gramatical, estructural o de qualsevol altre tipus no dubteu en informar-ho aquí al fòrum, si és possible amb una imatge del moment per ajudar a corregir-la.

  No em vull descuidar agraïr l’ajuda del sr. Edgar AstroCat, i d’en Ricard (jueghje1) que han col·laborat en aquesta traducció.

  Fil actualitzat amb una nova versió que arregla el problema dels símbols que es veien en els noms d’alguns objectes.

   

  Cal remarcar que és il·legal distribuir els roms dels jocs, així que no puc pujar ni enviar el joc final acabat, haureu de buscar la versió americana (google) i aplicar el patch pel vostre compte. Per a qualsevol pregunta no dubteu en comentar.

  • Aquest tema ha estat modificat fa 2 years, 7 months per xavalma.
  #4103
  xavalma
  Participant

  Fil actualitzat. S’ha traduit tots els dialegs dels events de Kolima i Imil. Actualment la traducció arriba fins al pont de Kolima.
  Haureu d’aplicar el patch al joc original atre cop, però no us preocupeu, si el nou room parxejat té el mateix nom que l’anterior podreu continuar la partida.

  #4133
  xavalma
  Participant

  Actualització setmanal. La traducció arriba fins al desert de Lamakan (inclòs).
  Recordeu que s’ha de fer el patch de nou al rom americà un altre cop però podreu continuar la partida. De nou, qualsevol errata no dubteu en esmentar-la per tenir-la corregida per la setmana vinent.

  #4165
  xavalma
  Participant

  El projecte segueix viu! Nova actualització (bisetmanal?). Si el ritme segueix igual, a finals de setmana santa estaran tots els textos traduits, tan sols quedarà polir i corregir.

  No cal que us digui que s’ha d’aplicar el patch altre cop al joc original, però com sempre podreu continuar la partida.

  #4221
  xavalma
  Participant

  Nova actualització!

  Aquestes últimes setmanes no he tingut el temps que voldria per tenir el joc llest, així que haureu d’esperar un parell de setmanes més.

  #4223
  xavalma
  Participant

  Nova actualització!

  S’han traduit els diàlegs de la missió opcional de Lunpa.

  #4258
  xavalma
  Participant

  Nova actualització!

  Dono per acabada la traducció, ja s’han traduït tots els diàlegs i s’han arreglat els errors més importants. Encara falta retocar algunes coses, però això ja es farà més endavant.

  Aquest cop no us puc garantir a tots aquells que heu anat jugant a mesura que avançava el projecte que pugueu continuar la partida, la manera d’aplicar el patch ha canviat respecte com s’havia de fer fins ara degut a que s’han fet modificacions externes al text. Si és possible i algú ho ha aconseguit, si us plau, que ens indiqui com.

  #4264
  xavalma
  Participant

  Fil actualitzat amb la versió 1.1 que corregeix un error que feia que alguns objectes tinguessin símbols al nom.

  #4413
  xavalma
  Participant

  Mig any després… Nova versió del patch, 1.2. S’han corregit alguns errors en textos de descripcions i de diàlegs dins dels combats, i d’altres han set lleugerament modificats.

  Recordeu que podeu aplicar el nou patch al mateix joc.

   

  PD: Em complau anunciar-vos que la traducció de la segona entrega d’aquesta saga ja està en procés i si el temps m’acompanya estarà llesta a principis de Febrer.

  #4718
  xavalma
  Participant

  Nova actualització del joc. La versió 1.3 corregeix alguns errors ortogràfics més i alguns diàlegs han canviat lleugerament.

  Aquest cop trobareu dos arxius del patch al comprimit, no us espanteu, podeu escollir quin dels dos utilitzar. Com sempre les instruccions són dins.

S'està mostrant 10 entrades - de la 1 a la 10 (d'un total de 10)
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.