Vídeo musical

S'està mostrant 3 entrades - de la 1 a la 3 (d'un total de 3)
 • Autor
  Entrades
 • #3262
  Arandur
  Moderador

  Hola a tots!

  Bé! M’agradaria fer una proposta de la que ja hi ha un participant (jo mateix xD).

  Crec que seria força interessant unir, per un dia als nostres canals, música i videojocs. Per fer això, cadascú dels participants hauria de triar una cançó d’un grup que faci música en català, i fer-ne un vídeo musical que duri el mateix que la cançó.

  El material que s’hauria d’utilitzar seria:

  – La cançó del grup triat.
  – Una barreja dels vídeos que heu fet fins el moment de la publicació d’aquest vídeo, intentant que la imatge segueixi, el màxim possible, la música.

  El que es cerca amb això no és que hi hagi un vencedor, el més tècnic o el que sigui, sinó intentar que el grup en qüestió faci publicitat gratuïta del vídeo i ho publiqui on vulgui, a Facebook, Twitter o on vulgui, com a part la publicitat pels fans, d’aquesta forma a ells els servirà de publicitat, i a nosaltres també, al tenir els seus fans entre les visites potencials al nostre canal.

  Els vídeos s’han de publicar a partir de juny, ja que pel maig crec que ja hi ha el que és l’amic invisible i així tenim temps d’editar. Hi ha marge per a la publicació després de juny, així s’intenta que no s’acumulin tots durant la mateixa època, i que els grups no ho vegin com una cosa organitzada (xD).

  Doncs au, apunteu-vos amb el nom del grup que vulgueu dedicar un vídeo, no val repetir! ;).

  Per si us val una referència…

  #3263
  AstroCat93
  Participant

  Gens malament l’idea, ho consultare amb el coixi aviam que faig.

  #3272
  drfelip
  Participant

  Bona proposta! Jo no prometo res, de moment no tenc temps ni de mirar vídeos, el tema de fer-ne, si són una mica elaborats, està difícil… però no ho descarto del tot.

  Qui més s’anima?

S'està mostrant 3 entrades - de la 1 a la 3 (d'un total de 3)
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.