inugos

S'ha creat les respostes del fòrum

S'està mostrant 3 entrades - de la 1 a la 3 (d'un total de 3)
 • Autor
  Entrades
 • En resposta a: Caçadors de Bolets #1474
  inugos
  Participant

  Es hora de un canvi radical de tema (dun dun dun), nois, quin es el trofeu/logro al qual recordeu amb més afecte o frustraccio? ja sigui perque costes d obtindre o perquè la descripcio era divertida?

  En resposta a: Presenta’t! #1467
  inugos
  Participant

  Moltes gracies a tots pels vostres comentaris i anims !

  En resposta a: Presenta’t! #1462
  inugos
  Participant

  ‘Sup gent ! Algu s’en recorda de mi ? No ? Vale, ok

  Solia tenir un canal a la comunitat catalana, dels vellets, dels temps del Kokt3r i el Vici ( i el Shugo i una bona trepa que ja han desparegut), durant un bon temps vaig tirar Community endavant (fins que va reapareixer el Vici i la va portar tambe fins que la vam tancar), per raons personals vaig tancar el canal

  Ara be, he seguit jugant auna bona pila de jocs i aquesta passio s’ha passata professional, el curs que be espero estudiar Disseny de Videojocs, per aquesta rao i per entendre encara millor el mundillo, reobro el meu canal!

  No tinc el millor do de l’expressio ni controlo el maquinari a la perfeccio,pero anims en tinc ! Aviam que podreu trobar al meu canal ?
  Let’s Plays de materies variades (aquesta setmana començo un del Last of Us), gameplays de qualsevol cosa (m’adapto a peticions i consultes) i un bon fart de parlar de poble (soc de les muntanyes cullons)

  Aixi que renoi nanos, teniu algu nou !

S'està mostrant 3 entrades - de la 1 a la 3 (d'un total de 3)