6DNassos, la nova revista en català sobre videojocs

Exemple de pàgina de 6DNassos

3Dnassos va néixer ara farà poc més d’un any com un web en català dedicat al món dels videojocs, el manga i l’anime.  Vam dedicar molt esforç a la pàgina web però teníem ganes d’anar més enllà.

A causa d’aquesta motivació, ens va semblar bona idea fer arribar el més important del mes als nostres lectors i lectores d’una manera diferent. No sabíem, però, de quina manera ho podíem fer, ni quin format havíem d’utilitzar.

Neix 6Dnassos!

Així doncs, i després de pensar-nos-ho molt, vam arribar a la conclusió que la millor manera de fer-ho seria mitjançant una revista mensual anomenada 6Dnassos. El nom significa la unió de 6 grans comunitats catalanes que estan treballant dins del projecte.

6Dnassos és una revista que té com a objectiu informar tota la gent d’una manera amena i agradable, així com poder compartir la feina de les desenvolupadores catalanes. De moment, només la podeu trobar en format digital a través d’Issuu, però estem treballant per a llançar-la en format físic.

La filosofia de la revista és convertir-se en un punt de trobada entre les diferents comunitats catalanes relacionades amb l’àmbit dels videojocs. És a dir, una revista que sigui considerada representativa i pròpia de la comunitat.

Resums, opinions, sortejos i molt més

El nostre projecte compta amb algunes seccions principals i que intentem incloure a cada número. Per exemple, fem un resum de les notícies més destacades del mes (en les que busquem tenir molta varietat), una secció de recomanacions i una altre d’articles d’opinió o reflexió d’autoria pròpia i de la resta de la comunitat.

No contents amb tot això, també hi hem incorporat el Racó Català, en el que l’escena desenvolupadora catalana és protagonista. Finalment, també estem treballant per premiar la fidelitat dels nostres lectors i lectores mitjançant sortejos, entre d’altres avantatges.

Hi ha edicions especials!

Algunes vegades a l’any hi ha esdeveniments molt importants dins d’aquesta indústria que ens apassiona i, tot i que actualment ens és impossible cobrir-ho tot, intentem portar edicions especials de la revista quan és pertinent.

Aquest mes de Juny, s’ha celebrat l’E3 2018 a Los Angeles. Nosaltres hem realitzat una mega-edició amb l’estètica renovada i un fotimer d’informació i imatges per tot arreu. No han faltat les nostres grans col·laboracions com són Nintenhype, Xe Quin Pasme, Oldschoolgamers.cat, etc.

Us agraïm el feedback!

Tot i que hi estem posant molt d’esforç i dedicació, ens agradaria molt que ens comentéssiu què us sembla. Podeu trobar l’últim número de la revista al nostre compte de Twitter (@3dnassos).

Esperem complir amb les vosaltres expectatives! Continuarem millorant i ampliant les nostres fronteres per a que tingueu productes de qualitat.  I tant de bo pugueu tenir ben aviat els números a casa vostra!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat