Ajornada la GamingCAT 2018

Lamentam informar-vos que, per causes fora del nostre control, ens veim obligats a ajornar la GamingCAT 2018, que estava prevista per al 15 de setembre. Demanam disculpes per aquest imprevist a tots els implicats; la veritat és que ens feia tanta il·lusió com a vosaltres poder-la celebrar ben aviat, però no ens ha quedat més remei que cercar una data alternativa. Tot i així, no tot és negatiu: gràcies a aquest ajornament l’esdeveniment tindrà més activitats, més convidats d’excepció i més bon rotllo!

Si no hi ha més imprevistos, la GamingCAT serà a finals de gener de 2019; és a dir, que ja no serà GamingCAT 2018, sinó 2019. Us informarem tan aviat com sigui possible de la data definitiva, lloc, tornejos i tota la resta. Anem per feina, que n’hi ha molta per fer!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat