Si tens compte a Twitch necessites aquesta extensió!

No és cap secret que la comunitat de directes en català està en auge, com podeu veure a la nostra secció Directes en català. Però la comunitat no pot parar de créixer i moure’s, i és per això que el company Dev.Id ha creat una extensió per a Twitch que permet que els canals en català en donin suport mútuament de forma molt fàcil.

Captura de pantalla de l'extensió a Twitch "Streamers Catalans"

L’aplicació ha tengut molt bona acceptació i és molt fàcil d’instal·lar: només cal que segueixis l’enllaç de l’extensió i decideixis en quin plafó la vols col·locar, és qüestió de segons. No és genial?

Podeu seguir el Dev.Id a Youtube, Twitch, Twitter i Instagram. I, per a consultes professionals, podeu visitar Genfish.com.

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat