Gaming.cat A TOTA CASTANYA: nova marató de directes!

Cartell de l'esdeveniment "Gaming.cat a tota castanya"

Els streamers catalans no poden estar quiets durant molt de temps, i ja els tenim aquí amb una nova marató de directes: Gaming.cat a tota castanya! 

La marató reunirà 27 streamers catalans que s’aniran alternant de forma ininterrompuda des de divendres 8 de novembre, a les 9 del matí, fins diumenge 10 de novembre a les 9 de la nit, el que la converteix en la marató de directes en català més llarga que hem celebrat fins ara: 60 hores!

Aquesta marató de directes s’havia concebut com a celebració de la castanyada/nit de les ànimes/Halloween i altres tradicions relacionades amb la nit que va de dia 31 d’octubre a dia 1 de novembre, i per això es van elegir jocs amb unes temàtiques concretes:

  • Jocs de terror
  • Jocs “de repartir castanyes”
  • Jocs que siguin “una castanya”

Inicialment la marató s’havia planejat per al cap de setmana anterior a la castanyada, és a dir, del 25 al 27 d’octubre, però, com que dia 26 es va convocar una manifestació massiva com a resposta a la sentència del tribunal suprem, els participants varen decidir ajornar la marató i així permetre que els streamers que ho desitjassin assistissin a la manifestació. Tot i haver-la ajornat, es mantindran els temes proposats i el principal objectiu: passar-ho bé i oferir un cap de setmana d’entreteniment en català. Vigila l’etiqueta #GamingCatATotaCastanya a Twitter per estar informat en temps real sobre tot el que s’anirà esdevenint! T’hi esperam! I no oblidis seguir els streamers que més t’agradin!

Aquí tens els horaris detallats. Els enllaços a tots els canals els trobaràs a Directes en català.

Escaleta a tota castanya

 

Per anar obrint boca, aquí tens un vídeo creat pel nostre company BiTrollVR especialment per a l’ocasió:

 

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat