Contingut patrocinat al web de Gaming.cat

Pot ser que hagis vist algun article al web que està identificat com a “contingut patrocinat”. A continuació aclarirem alguns punts sobre aquest tipus de contingut.

Què és el contingut patrocinat?

Es tracta d’articles proposats per patrocinadors, que normalment parlen dels productes o serveis que ofereix el patrocinador. A més dels articles, el patrocini pot implicar l’exhibició de bàners publicitaris i publicacions a Twitter o Instagram. El patrocini inclou algun tipus de compensació a canvi, normalment monetària.

Qui es beneficia dels ingressos del contingut patrocinat?

Tots els ingressos els rep l’Associació GamingCat i es faran servir per finançar les activitats de l’associació, p.ex. esdeveniments. Tens més informació sobre l’associació a la pàgina Qui som?

Per què s’ha decidit publicar contingut patrocinat?

Tot i que moltes activitats de la comunitat són virtuals i no tenen cap cost, n’hi ha d’altres que sí que el tenen, i les quotes de soci suposen un recurs molt limitat, ja que es tracta d’una associació petita. Els ingressos extra ens permetran organitzar més activitats i fer-les en millors condicions, ja que permetrien llogar un local en cas que sigui necessari per a un esdeveniment, produir material publicitari, emprar connectors de pagament per al web o altres serveis, pagar despeses administratives, etc.

Quant costa posar contingut patrocinat al web Gaming.cat?

Pots veure les nostres tarifes a la pàgina anuncia’t a Gaming.cat.

Si tens més preguntes sobre el contingut patrocinat al web Gaming.cat, et pots posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic escrivint a info@gaming.cat.

 

Filtra per plataforma

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat