Primera Trobada d’usuaris de Gaming.cat

Després de molt parlar per Twitter, els habituals de Gaming.cat varem decidir fer una trobada i parlar en persona (això que en diuen desvirtualitzar-se), i la trobada ha estat aquest cap de setmana.

Després de trobar-nos a la cantonada del cafè Zurich de Plaça de Catalunya i posar cares als sobrenoms, vàrem anar a l’Espai Mallorca. Allà vàrem parlar molt de videojocs, però sobretot de Youtube: dels nostres canals, dels canals que ens agraden, de programes de gravació i edició, de la lentitud de pujada de les connexions d’aquest país…

Foto dels assistents a la trobada: L'Oriol (Project1407), el Nil (Devixx), l'Eduard (FlyCurtiss) i l'Enric (Paella de bits)

L’Oriol (Project1407), el Nil (Devixx), l’Eduard (FlyCurtiss) i l’Enric (de Paella de bits)

L’Enric, de Paella de Bits, ens va explicar el seu projecte sobre videojocs, i la veritat és que és molt prometedor.

La cosa va continuar amb una visita a l’Fnac, una altra ronda de beures, i un sopar lleuger, tot mesclat amb bones dosis de ratolins gaming, auriculars, consoles de nova generació, League of Legends, World of Tanks, Minecraft… A la recta final varem estar fent plans: formes de col·laborar en els nostres canals de Youtube, la possibilitat de fer un Podcast sobre videojocs, les properes trobades…

En resum, una vetllada agradable, divertida, profitosa, i que no serà la darrera. De fet, la idea és fer trobades cada 2-3 mesos, i a diferents punts del territori, a la manera de les TerCat, i la propera segurament serà a la zona de Girona. T’hi esperam!

You may also like

 • author image
  Oriol
  des. 16, 2013 @ 12:25 pm

  Realment va ser una trobada que va estar molt i molt bé! Amb moltes ganes d’organitzar la propera.

  Salut!

  • author image
   des. 16, 2013 @ 12:49 pm

   Ja pots començar a organitzar, que serà per la teva zona 😉

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat