Directori de #YoutubersCatalans actualitzat!

El directori de youtubers catalans és una de les seccions més importants de Gaming.cat i, per això, intent que estigui el més actualitzada possible. Ara que estic de vacances he pogut dedicar-hi una mica de temps. En aquesta ocasió no hi ha hagut molt moviment (un parell de canals nous, un parell més que han passat a inactius, algun d’inactiu que ha esborrat el contingut…), però he fet un canvi estructural: he decidit deixar de destacar en negreta els canals amb més contingut. Crec que això feia que els canals més petits passassin encara més desapercebuts, quan, de fet, són els que necessiten més suport. Tal vegada seria interessant fer alguna entrada o alguns twits dedicats als canals més nous i o més desconeguts. Què en pensau?

El directori el teniu, com sempre, a Youtubers Catalans. Explorau-lo a fons, segur que descobriu canals que no coneixíeu!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat