Parlem de Mean Streets of Gadgetzan

Mean Streets of Gadgetzan, la darrera expansió de Hearthstone (en espanyol: Mafias de Gadgetzan; en català podria ser una cosa així com els carrerons mesquins de Gadgetzan, els carrers poc recomanables de Gadgetzan, o alguna cosa així), ja és aquí! Com a aficionat al joc, en volia parlar una mica i, com que les coses en companyia sempre són més interessants, m’ha acompanyat el xavalma. Aquí tens el vídeo!

 

Parlant del xavalma, ell també ha publicat un vídeo sobre els carrerons de Gadgetzan, concretament, una obertura de sobres:

https://www.youtube.com/watch?v=zug3x5teDTw

 

I, finalment (de moment), un altre youtuber català, el garbage, també ha publicat un vídeo sobre una pila que es pot fer amb la nova expansió: una Reno Kazakus Mage. La vols veure en acció? Aquí la tens:

 

Segur que no seran els únics vídeos en català que publicarem sobre l’expansió! Si vols veure els propers, subscriu-te als tres canals!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat