Jocs en català – Descobrim Janken Cards

Saps jugar a pedra, paper, tisora? Doncs ja tens la base per gaudir de Janken Cards.

Tot i que aquesta afirmació és certa, el joc incorpora variants al clàssic per fer-lo més interessant i divertit, a més de tenir diverses maneres de guanyar la partida. Es pot guanyar tant per puntuació, com per acumulació de columnes (el primer en aconseguir-ne 3 guanya); a més, tens un límit de temps per les tirades i us asseguro que jugant contra la IA no guanyareu sempre.

Hi ha algunes cartes que li donen un gir al joc, per exemple, multiplicadors, poder tirar més d’una carta a la vegada, impedir que l’oponent utilitzi alguna de les seves cartes, etc.

Janken Cards

Mostra de cartes especials en una partida de Janken Cards

Entre els modes de joc hi ha partida ràpida, mode aventura, on haurem de derrotar 8 adversaris sense perdre les tres vides amb les que es comença, i el mode torneig. El joc millora quan juguem contra els amics, ho fa encara més dificil.

Quan anem avançant en el joc i guanyant partides, s’aconsegueixen avatars nous i canvis purament estètics que no afecten al gameplay, però que permeten que personalitzeu l’experiència.

Com que es més fàcil entendre-ho amb un vídeo, el teniu a continuació:

Janken Cards, en principi, no és un joc on passar-hi hores seguides jugant, això sí, és un joc per fer una partida ràpida quan no disposeu de massa temps que us farà passar una bona estona i que, per dominar-lo, haureu de jugar-hi bastant.

El joc, desenvolupat per GKT Studios, va sortir el passat mes d’octubre a Steam, tant a Windows com a Mac, i a WiiU. A més, que gairebé se m’oblida, el joc es pot jugar completament en català: ja teniu un motiu més per fer-hi un cop d’ull!

Atents al Twitter de Gaming.cat, que ben aviat farem un sorteig d’una clau per poder descarregar Janken Cards!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat