L’equip DAKS busca jugadors!

Fa un cert temps, varis youtubers i gent apassionada amb l’Overwatch van començar un petit projecte d’equip eSports per poder arribar lluny i, ja sigui dit, fer-ho en català.

(L’embrió de tot plegat: “https://www.gaming.cat/tema/overwatch/”)

Després d’un temps de gestació una mica llarg, obrim les portes als eSportistes que vulguin arribar lluny amb la nostre gesta. Ja tenim logo, nom i ganes d’anar a per totes. Som equip català 120% i tenim fam de competició. Volem posar èmfasis en que som un grup seriós, amb gent al darrera posant el seu temps treballant i no cobrant res a canvi, la serietat no serà opcional sinó un requeriment.

Resumint: vosaltres poseu l’encert a guanyar i nosaltres us hi ajudem. Sempre en equip, un per tots, tots per un! I en català, es clar!

 

Per unir-te a un dels equips cal que estiguis d’acord amb els següents punts i posar-te en contacte amb el Cap @Pireta via Telegram (https://web.telegram.org/#/im?p=@Pireta)

A tenir en compte i d’obligatori compliment:

  1. Ens reservem el dret d’admissió.
  2. Per una millor agilitat us recomanem que ens faciliteu els battletags de battlenet o una imatge del vostre perfil de Clash Royale. Potser rebeu peticions dels caps dels equips per parlar amb vosaltres.
  3. Hi ha places limitades. Cada cap utilitzarà els seus criteris per poder decidir qui entra a l’ equip. Les decisions dels caps d’ equip son fermes i úniques, sense dret a replica.
  4. El reclutament es farà a l’entorn de l’aplicació TELEGRAM <edit>DISCORD
  5. Per qualsevol queixa, parleu amb el cap de l’equip @Pireta a TELEGRAM <edit> o @Pireta1002 a DISCORD
  6. L’última però no la menys important: la llengua principal de l’equip es el CATALÀ. No fer-ne ús per la comunicació interna o desconeixer-la és motiu d’expulsió directa, incloent faltes de respecte o farsa respecte la llengua catalana. Un dels pilars del equip es la comunicació en català i s’exigeix lús de la mateixa en tots els àmbits, incloent vídeos o retransmissions. Queden exclosos els acrònims típics dels jocs i la seva estratègia.
  7. NO ÉS OBLIGATORI estar empadronat a Catalunya, encara que per temes relacionats a lligues regionals caldrà saber on està cada u quan jugui un partit.

 

Si jugues a Overwatch, Heroes of the Storm o Clash Royale i vols arribar lluny, apunta’t a l’equip DAKS! Les nostres  xarxes socials són:

 

Moltes gràcies al suport del drfelip per cedir part de Gaming.cat per engegar aquest projecte!
I a tots els embrions que estan fent de conillets d’índies!

 

Roger “Pireta” C
Cap de l’equip d’esports electrònics DAKS

DAKS equip d'eSports

You may also like

  • author image
    jul. 15, 2017 @ 15:47 pm

    […] sumar-vos a aquest grup d’herois de la comunitat de jugadors de parla catalana, us deixem aquí l’enllaç de la notícia completa (on podreu tenir més detalls del reglament intern) així com el compte de twitter de DAKS . […]

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat