Gaming.cat ja és a Instagram!

Segurament ja ho heu vist per Twitter, però aquestes coses s’han d’oficialitzar a la pàgina principal: ja tenim compte a Instagram!

Captura del compte d'Instagram de Gaming.cat

Quin tipus d’imatges hi publicarem? El que vulgui la comunitat! Hem començat amb fotos dels nostres espais de joc i algun mem que hem agafat en préstec, però el compte serà el que VOSALTRES volgueu! Captures de pantalla divertides o molt pro, fotos de vosaltres jugant, dibuixos, acudits, els vostres accessoris per jugar preferits… Tot el que sigui xulo, sobre videojocs, i en català.

Com ens pots fer arribar les imatges? Molt fàcil, només has d’entrar al grup principal de Telegram (què fas que encara no hi ets???) i penjar-hi la imatge que vulguis acompanyada d’un missatge amb l’etiqueta #instagram i com t’agradaria que t’anomenàssim al text que acompanyarà la imatge; també pots suggerir el text, clar.

Què més? Poca cosa més… bé, sí, que ens segueixis, clar!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat