Nintenhype.cat, a la ràdio!

No són només per a nens!

Durant molts anys, la gran majoria de les persones ha cregut fermament que els videojocs són simplement una “cosa de nens” i que una vegada arribes a certa edat, això ja “no es per a tu”.

Per sort, aquest pensament s’ha anat diluint en el temps gràcies, en part, a les noves tecnologies (xarxes socials, Internet) i a l’evolució dels videojocs. Però gran part de la “culpa” que aquest pensament desaparegui es gràcies a persones com la gent de Nintenhype.cat (@nintenhype a Twitter).

Nintenhype.cat

Nintenhype.cat es un projecte administrat per el nostre company Mironet que, no només és un dels membres més actius de Gaming.cat, sinó que va posar en marxa Nintenhype.cat, amb el qual volen fer arribar a tothom la seva passió per tot lo relacionat amb les consoles de Nintendo i el mon dels videojocs. Tot, en català!

Iniciar un projecte així no es senzill, però sembla que per la gent de Nintenhype.cat aquesta regla no s’aplica. En Mironet ha aconseguit, en poc temps, fer créixer el projecte i cridar l’atenció dels mitjans. Gràcies al seu esforç va ser convidat, junt amb un altre company de Nintenhype.cat, el Parufito, a anar al programa Generació Digital (@gendigital) de Catalunya Ràdio per parlar de l’actualitat de la gran N, la Switch i Nintendo Labo. Els vàrem poder escoltar ahir en directe i la veritat és que se nota que saben bé de què parlen! De seguida que els companys de Generació Digital alliberin el podcast us indicarem l’enllaç perquè el pugueu visitar i escoltar.

Per cert! Nintenhype.cat té un web fantàstic on podreu seguir les noticies més actuals de Nintendo i els videojocs. Seguiu-los a Twitter per saber quan estan en directe a Twitch!

Actualització: l’àudio ja està disponible!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat