Presentam InterActius, el podcast en català sobre videojocs de Gaming.cat!

Portada del podcast InterActius #1

De vegades és difícil trobar les persones indicades per tirar endavant un projecte. Per això puc dir que és una gran sort que les persones indicades te trobin a tu, i amb un projecte amb cara i ulls. És el que va passar la setmana passada. El Pau Ruiz i l’Arnau Oliveda ens varen presentar el seu projecte de podcast en català sobre videojocs, amb el nom InterActius, i la idea ens va agradar tant, que vàrem decidir obrir-los les portes de Gaming.cat per desenvolupar el seu projecte. En vàrem parlar dijous i diumenge ja estaven preparats per començar el primer podcast. I en directe!

La idea bàsica és la següent: el programa es fa en directe els diumenges a les 22 h al canal de Twitch de Gaming.cat, de forma que els espectadors poden participar mitjançant el xat de Twitch. Al cap de poc temps el podcast es pujarà a Youtube i a iVoox. A continuació, donam pas al Pau i l’Arnau (o l’Arnau i el Pau):

Bones, gent! Us voldríem presentar el nou projecte de Gaming.cat, el podcast setmanal Interactius, la nostra idea és parlar cada setmana de l’actualitat del món dels videojocs, crear debat i analitzar la indústria a nivell general.
Som dos joves que em crescut jugant i amb moltes ganes de parlar sobre el tema; ens agradaria crear una comunitat on hi hagués lloc per a totes les opinions i punts de vista. Per això, em creat el hashtag #PodcastInteractius a Twitter on podeu deixar-nos les vostres opinions i temes que vulgueu que comentem; al final del programa revisarem els tuits i donarem veu a tothom qui vulgui participar.
Us esperem cada diumenge a les 22:00 al canal de Twitch de Gaming.cat!

 

You may also like

  • author image
    Raxe88
    gen. 26, 2018 @ 19:00 pm

    Genial! Hi seré segur 😀

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat