1000 seguidors a Twitter: prova superada!

1000

Ha costat, però tot arriba: el compte de Gaming.cat a Twitter, @gaming_catala, ha superat els 1000 seguidors! Gaming.cat no és un web de notícies o d’informació, per tant el contingut que publicam a Twitter té un interès relatiu, per això volem donar les gràcies a tots els seguidors, vells i nous, i tothom que ens ha ajudat fent RT quan ho demanàvem. Esperam complir les vostres expectatives!

No poder acabar la nota sense recomanar-vos que seguiu els altres comptes de la comunitat: Nintenhype, 3DNassos, Youtubers.cat, Federació Catalana de Clash Royale i Futbol Digital Català. Són comptes de primera categoria! Ah! I recordau que fa poc que tenim Instagram!

Ara, a per els 2000!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat