Torneig de Hearthstone del IV Duel vora el Foc de la Comunitat Hearthstone Mallorca

Portada del Torneig de Hearthstone a Mallorca

Demà dissabte dia 24 de març tendrà lloc a Palma el IV Duel vora el Foc de la Comunitat Hearthstone Mallorca, que consistirà en un petit torneig. L’esdeveniment, organitzat per en Tià de Tiaviolí Gaming i en Lluís de Guardians, i patrocinat per Defcon Informática, reunirà la crème de la crème del Hearthstone mallorquí, i jo, que per una vegada que passa una cosa interessant aquí no som a Alemanya, no m’ho podia perdre! Per tant, a més de participar al torneig i intentar no fer molt el ridícul, muntaré paradeta i retransmetré en directe els enfrontaments més interessants al canal de Twitch de Gaming.cat. La retransmissió tendrà un retard de 5 minuts, per evitar que algú que miri el directe pugui tenir un avantatge injust. La veritat és que me fa molta il·lusió, tant participar al directe, com fer la retransmissió, crec que serà molt bona experiència.

L’esdeveniment començarà a les 10 del matí, però el començament del directe dependrà de com s’organitzin les partides. Informaré per Twitter quan tenguem una estimació de l’hora d’inici del directe. T’esperam al directe! I, si vols participar al torneig, encara hi ets a temps! Tens tota la informació sobre el torneig a l’esdeveniment a Facebook.

Actualització: aquí tens els vídeos de les semifinals i la final! A la fí!!!

 

Semifinal 1: Jotan vs Honsou

 

 

Semifinal 2 (més o menys): Adriku vs Drasiney

 

La GRAN FINAL!!! Jotan vs Honsou (una altra vegada):

 

 

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat