Mollerussa LAN Party 2018: quina passada!

Vista general de la MLP

La Mollerusa LAN Party ja s’ha acabat i ara toca fer-ne balanç. Per al nostre company Malarky33 era la seva primera LAN Party i no cal dir que li va semblar una experiència inigualable. Com ell, més de 700 persones van omplir el palau de fires de Mollerusa per participar en la LAN Party més gran de tot el Principat durant 4 dies plens de videojocs, esports electrònics, tallers, sortejos i bon rotllo.

L’organització de la LAN va ser increïble un cop més (per alguna cosa la d’aquest any ja ha estat la onzena edició), vetllant perquè tots i cadascun dels assistents gaudís d’una experiència única. A més, la LAN va tornar a organitzar gran quantitat de tornejos (destacant els nous tornejos de videojocs de lluita) i un taller de modding a càrrec de @dekamodder i @hardkmodder, tot amenitzat per una animació plena de sortejos, mems, música estrafolària plena de referències al meravellós món de Internet.

Tot a punt per la Mollerussa LAN Party 2018

Però per a tots aquells que no hàgiu tingut la sort de poder-hi anar, la Mollerusa LAN Party no és només videojocs i esports electrònics, sinó també un ambient festiu i màgic que formen totes les persones que s’hi apleguen any rere any. Et pots passejar per les taules de la LAN mirant a què juguen els diferents participants, comentant amb ells qualsevol aspecte del món dels videojocs, i ells t’ajudaran si els ho demanes, i t’explicaran d’on venen i quina és la seva història amb els videojocs. Noves amistats i experiències que es generen cada any i que ens recorden allò que ens va atreure d’aquest món de videojocs, gent encantadora i comunitats vibrants. De fet, diríem que una de les coses més destacables de la MLP és la generositat i respecte que hi ha a la comunitat present: és un karma positiu en moviment constant, tothom t’ajuda sense pensar, de la mateixa manera que tu ho fas quan algú et demana quelcom.

Un cop més, volem agrair a l’organització una feina fantàstica que es repeteix cada any i que sempre ens deixa ganes de més. De ben segur que l’any que ve hi tornarem.

Si voleu veure com va ser la Mollerusa LAN Party de més a prop, el nostre company @marangaran va estar fent directes durant tota la LAN que podeu recuperar al seu canal de Twitch. I, naturalment, també podeu mirar els comptes oficials de la MLP a Twitter i Instagram.

eneru13 en directe des de la MLP 2018

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat