El retorn del terror

Ja està disponible una demo de Resident Evil 2 Remake, amb una durada de 30 minuts, en la qual podem moure’ns per la comissaria de Racoon City, i l’experiència és, simplement, fabulosa.

Fa 21 anys que Resident Evil 2 va veure la llum; seguint amb la fórmula de la primera entrega de la saga ens proporcionava situacions de màxima tensió, un mapa replè de passadissos estrets plens d’enemics, personatges emblemàtics i una gran història. Doncs bé, aquest 25 de gener podrem tornar a viure aquella història, però fins que no arribi aquest moment, ens haurem de conformar amb la demo que ja està disponible per a Playstation 4, Xbox One i PC.

Així doncs, en aquest article analitzarem els punts més importants que ens podem trobar en aquest petit testatge.

Punt 1: Una cosa que a simple vista ja es pot apreciar: gràficament es veu espectacular, no sols en les cinemàtiques, sinó també a l’hora d’explorar la comissaria. Leon S. Kennedy es veu genial. La il·luminació és un altre aspecte gràfic increïblement aconseguit. En aquest punt, un 10/10.

Resident Evil 2 (1998) / Resident Evil 2 (2019)

Punt 2: Un altre punt que també s’ha renovat a la perfecció és la càmera. Ja no tenim càmera fixa, com en els primers Resident Evil, sinó que la càmera acompanya al jugador darrere l’esquena, mostrant-nos el que el personatge veu de front, augmentant així la sensació de terror en girar una cantonada o en tindre el dubte de si hi ha algú al teu darrere. Un altre 10/10 per haver integrat a la perfecció el canvi de càmera.

Punt 3: Un matís que potser no és tan evident, però molt important. El so és un altre punt que s’ha aconseguit dur quasi a l’excel·lència, el so de la pistola en disparar, el moment en què un enemic trenca una finestra, les passes del personatge o dels enemics en aproximar-se a tu… Un punt que fa del joc una experiència més real. 10/10 al so.

Punt 4: En l’apartat d’emmagatzemar objectes és pràcticament el mateix que en l’entrega original, és a dir, moltes coses per agafar i poc espai. Tornen els baüls per guardar objectes i així alliberar espai del menú, i les màquines d’escriure per poder guardar la partida.

Aquests serien els punts més importants que podem veure en la demo; de segur que la versió completa ens proporcionarà millores ens aquests apartats, i en sumarà més. De moment, si ja has gaudit dels 30 minuts de la prova, l’únic que pots fer és esperar al dia 25; i, si encara no has jugat a la demo, a que estàs esperant?

You may also like

  • author image
    gen. 14, 2019 @ 14:34 pm

    a mi m’ha agradat molt la demo, estic mols satisfet i si no fos perquè sé que el preu de sortida serà car per sobre del preu real del joc, me’l compraria sense pensar-m’ho. a més, jo no he jugat al original per varis motius (no se’m donen bé els puzles i l’apuntat era horrible) així que quan pugui el gaudiré per primer cop. el únic punt negatiu per mi són els gràfics, no m’han acabat de fer el pes, crec que estan per sota dels actuals triple a, però també he sentit que ho han “capat” expressament i que la versió final serà millor. veurem…

  • author image
    gen. 22, 2019 @ 12:03 pm

    […] el terror i la necessitat de sobreviure de Joel i Ellie, o Resident Evil 2 Remake, com ja vaig dir en l’article en què parlo de la demo d’aquest joc, han aconseguit amb la música o simplement amb uns quants sons, transportar-nos […]

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat