Jornada de portes obertes a CEV Barcelona

CEV Barcelona és una escola oficial de comunicació, imatge i so de Barcelona que té una oferta formativa especialitzada en l’àrea de l’animació digital en 2D i 3D, videojocs i efectes visuals, incloent-hi disseny de videojocs, programació de videojocs amb Unity, texturitzat 2D i 3D i molt més.

Dia 30 de març de 2019 CEV Barcelona obrirà les seves portes a tothom que s’hagi plantejat formar-se en un camp amb tantes oportunitats laborals. L’escola ha preparat una jornada en què els professors presentaran la seva programació i la metodologia de la seva formació, realitzaran tallers en els quals es podrà fer un tast del que s’hi pot aprendre, i donaran una visió del món laboral, tenint en compte que molts antics alumnes de l’escola treballen actualment en empreses com Gameloft o Ubisoft.

La jornada comptarà amb les activitats següents:

  • Benvinguda i presentació de l’oferta formativa.
  • Experiència a CEV i en el món laboral contada pels seus ex-alumnes.
  • Orientació acadèmica.
  • Demostracions per part de l’equip docent.
  • Experimentació amb els videojocs creats pels alumnes de CEV.
  • Dinar de recepció amb els diferents coordinadors i professors per tal de resoldre dubtes.

Tots els participants en la jornada poden aconseguir una beca de 300 € per a matricular-se en els cursos de CEV Barcelona. És una oportunitat excel·lent per a informar-te sobre uns estudis que et poden permetre treballar en aquest món que ens apassiona. Si t’interessa, inscriu-t’hi ara mateix!

Cartell de la Jornada portes obertes CEV Barcelona (30 de març)

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram.

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat