Jugues a FIFA19? Últims dies per inscriure’t al II Torneig La Mútua eSports!

Premis torneig La Mútua eSports

Mútua Granollers, “La Mútua”, anima els jugadors de FIFA de les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Osona i Maresme a participar en el 2n torneig de FIFA de Mútua Granollers, organitzat conjuntament per La Mútua e-Sports i eSports & Fun. El torneig serà en modalitat 1 vs 1, en la plataforma PS4 i amb el videojoc FIFA19 i amb el mode Ultimate Team, el més utilitzat. Els premis estan valorats en més de 400 €. El torneig tindrà una estructura ràpida i es jugarà íntegrament dissabte 13 d’abril. Les rondes seran per eliminatòria directa a doble partit. El torneig començarà a les 15:00 i el nombre de rondes dependrà de la quantitat de jugadors inscrits.

El primer torneig va ser un èxit i va comptar amb 120 jugadors majors de 16 anys, la qual cosa ha animat l’organització a celebrar aquesta segona edició.

El procés d’inscripció per participar és el següent:

  1. Els participants han de ser residents a les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Osona o Maresme, i han de tenir 16 anys o més.
  2. La inscripció es realitza mitjançant el formulari de la pàgina web del torneig.
  3. Una vegada Mútua Granollers verifiqui les dades, aquestes seran traspassades a la plataforma de torneigs https://battlefy.com/
  4. Un gestor del torneig es posarà en contacte amb els participants per indicar les passes a seguir; a més, la informació estarà disponible a https://battlefy.com/esportsfun

PREMIS:
Els premis del torneig seran els següents:

1r Classificat: cadira gamer + 150 € en FIFA points
2n Classificat: auriculars gamer + 50 € en FIFA points
3r Classificat: comandament gamer + 25 € en FIFA points

La inscripció del torneig s’obrirà dia 25 de març i es tancarà dia 9 d’abril, és a dir, que queda poc temps! Si t’interessa, no esperis més i inscriu-t’hi!

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat