Gran trobada de Gaming.cat dia 27 d’abril

Tot i que darrerament hem aprofitat esdeveniments com la Barcelona Games World per a veure’ns en persona, ja fa molt de temps que la comunitat no fa una trobada en condicions. Però això s’ha d’acabar! Hem decidit trobar-nos aquest mateix mes, concretament dissabte dia 27 d’abril, a partir de les 17 h, al bar Meltdown Barcelona.

Serà una trobada informal: res de taules rodones, tornejos seriosos ni presentacions de jocs (bé, potser això sí ;)) sinó símplement veure’ns, jugar, beure alguna cosa junts, fer plans de dominació mundial… Tot això. Per cert, que els companys de CATCOM han fet samarretes de la seva comunitat i les tendran a la venda!

Com que l’aforament del local és limitat et voldríem demanar que, si tens pensat assistir-hi, t’hi inscriguis mitjançant aquest formulari. Ens ajudarà molt a organitzar-ho tot!

Per cert que el cartell de l’esdeveniment és obra del company Geri8Co, no oblidis seguir-lo a Youtube i a Twitch!

 

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat