CATCOM, comunitat catalana a Star Citizen

CATCOM és la comunitat de Gaming.cat a l’univers Star Citizen i vol ser la principal comunitat catalana d’aquest joc.

Star Citizen és un videojoc de simulació espacial, que actualment es troba en fase Alpha, però en realitat, serà molt més que això, serà un univers viu!

Imatge d'Star Citizen amb el logotip de CATCOM

Volem fer una crida a tots els catalans d’Star Citizen a formar-ne part i crear entre tots una gran organització. En principi CATCOM se centrarà principalment en els camps del comerç i la mineria (amb la branca de seguretat inclosa), però en un futur anirem agafant més especialitzacions, com podrien ser ciència, suport, exploració…

CATCOM s’estructura per especialitats clarament delimitades, on cada membre pot escollir a quina branca incorporar-se, i al mateix temps ens dotem d’un reglament per el qual ens regim per tal de ser més eficients. Tot i que aspirem a ser una organització competitiva i a l’altura de les circumstàncies, l’objectiu principal és passar una bona estona entre companys i passar-ho bé en aquest magnific univers.

La nostra flota de naus és nombrosa, diversa i pot donar resposta a gairebé qualsevol esdeveniment que sorgeixi.

Cal dir que la nostra voluntat és garantir i fer possible un univers basat en el respecte a la diversitat i a la lliure autodeterminació dels pobles, així mateix, defensarem un govern de la UEE (United Empire of Earth) basat en un parlament representant de tots els planetes.

Jugues a Star Citizen? T’esperam a CATCOM! També ens trobaràs a Discord (busca els canals d’Star Citizen) i a Youtube.

Segueix-nos!

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat

Entra o registra’t