INTERGALACTIC AEROSPACE EXPO

Intergalactic Aerospace Expo

En motiu de l’edició de la Intergalactic Aerospace Expo d’enguany, des de CATCOM estem preparant tot el nostre arsenal per portar-vos la millor experiència possible, d’aquest esdeveniment tant esperat.

Durant el transcurs de tota l’exposició farem un esdeveniment amb retransmissió inclosa cada 2 dies!! Si, si, cada 2 dies!! I és que volem fer-vos arribar fins el darrer detall i anècdota de tot el què passi tant a dins com a fora del recinte. I com sempre volem fer-ho amb tothom que s’animi a participar-hi! En cadascun d’aquests esdeveniments podreu participar-hi de dues maneres:

  • Visita InGame a la Expo – Tots aquells que us hi apunteu quedarem per anar visitar l’Expo plegats. Recorrerem les sales de l’expo, llogarem algunes naus i farem algunes proves i activitats. Recordeu que durant tota la expo hi haurà Free Fly, la qual cosa vol dir que qualsevol pot descarregar-se el joc de forma gratuïta i entra a jugar-hi.
  • Retransmissió en Directe – Si no hi podeu entrar o preferiu agafar un bon seient i gaudir de l’espectacle. Podreu seguir al grup de CATCOM que estarà realitzant la visita i mentre el mestre de cerimònies de l’esdeveniment us va explicant tot el què podreu veure i descobrir a la IAE d’enguany. Només haureu de connectar-vos al nostre canal de Twitch: https://www.twitch.tv/catalancompany

Recordeu que podeu veure la previsió dels esdeveniments que realitzarem a: https://starcitizen.cat/activitats/

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat