Torna la Lliga Catalana de TFT

La Lliga Catalana de Teamfight Tactics torna amb més força que mai! Aquí en tens tota la informació.

Cartell de la Lliga catalana de Teamfight Tactics

Què és?

Es tracta d’una lliga de TFT per jugar en la comunitat de Gaming.cat. S’organitza per divisions (1a, 2a, 3a…) en funció del nombre de participants. Un cop finalitza la lliga (4 jornades de durada), les 4 millors posicions pugen de divisió i les 4 pitjors baixen.

Com funciona?

La lliga catalana de TFT és una lligueta mensual (4 setmanes) en les que es fan un total de 8 partides (2 partides setmanals). Les 2 partides es realitzen seguides i totes les divisions el mateix dia. Per tal d’escollir el dia i l’hora de la setmana que més convingui, es realitzen unes votacions i es coordina tot mitjançant un grup de Telegram. Aquesta data serà la mateixa durant la temporada si no hi ha cap imprevist. Durant els partides, les persones participants estan als grups de veu TFT 1, TFT 2 i TFT 3 del Discord de Gaming.cat per anar comentant la jugada (s’hi respira tensió moltes vegades!). Les partides es puntuen mitjançant la següent taula de puntuacions:

  • 1r: 12 punts
  • 2n: 9 punts
  • 3r: 8 punts
  • 4t: 6 punts
  • 5è: 5 punts
  • 6è: 3 punts
  • 7è: 2 punts
  • 8è: 1 punts
  • Absent: 0 punts

Setmana a setmana, s’actualitza la classificació per veure com estan les puntuacions i al finalitzar el mes toca pujar o baixar de divisió.

Les partides es retransmetran en directe al canal de Twitch de Gaming.cat.

Qui hi pot participar?

Hi pot participar qualsevol persona membre de la comunitat, independentment del seu nivell de joc. Aquesta lliga serveix per aprendre i millorar jugant en comunitat. Simplement has de tenir el joc instal·lat en PC o mòbil i estar preparat per jugar a l’hora convinguda.

M’hi vull apuntar, què he de fer?

Simplement comenta al canal #tft del Discord de Gaming.cat que hi tens interès i alguna de les persones més actives de la comunitat t’agafaran les dades (nick de LOL i Telegram) per acabar de coordinar.

Què passa si m’hi apunto però no puc participar en l’horari fixat?

Aquest és un problema que podem patir tots i totes. L’horari es fixa tenint en compte la majoria de participants i l’horari de l’organització. Habitualment és una tarda de dilluns a divendres. Si participes a la votació de FRANJA HORÀRIA, intenta votar aquella que puguis complir durant la temporada.

Quan comença tot això?

La idea és començar amb força a finals de gener. És possible que es faci una preliminar fins que tothom acabi exàmens i del grup més actiu, que marcarà el ritme. L’únic que es demana és que si es fixa un dia, s’intenti ser constant.

Què passa si no puc participar en una jornada?

Simplement, aquella jornada tens 0 punts i serà més difícil estar amunt de la taula. Demanem que s’avisi amb temps de la falta, per tal que la resta de persones n’estiguin assabentades i puguin anar començant. Les partides en les que no són 8 persones, es juga amb gent aleatòria, però les puntuacions seran de l’ordre en què quedi la gent participant. És a dir, si falten dues persones, la pitjor puntuació d’aquella jornada serà un TOP 6.

Encara tenc dubtes! Amb qui puc parlar?

Pots parlar amb Kl0se, Asofit11, MKbarret, Flambeau o Pireta, ja sigui per Telegram o per Discord, o entrar al canal #tft del Discord de Gaming.cat i consultar-ho allà. T’hi esperem!

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat