Torna la Lliga Catalana de TFT

La Lliga Catalana de Teamfight Tactics torna amb més força que mai! Aquí en tens tota la informació.

Cartell de la Lliga catalana de Teamfight Tactics

Què és?

Es tracta d’una lliga de TFT per jugar en la comunitat de Gaming.cat. S’organitza per divisions (1a, 2a, 3a…) en funci√≥ del nombre de participants. Un cop finalitza la lliga (4 jornades de durada), les 4 millors posicions pugen de divisi√≥ i les 4 pitjors baixen.

Com funciona?

La lliga catalana de TFT √©s una lligueta mensual (4 setmanes) en les que es fan un total de 8 partides (2 partides setmanals). Les 2 partides es realitzen seguides i totes les divisions el mateix dia. Per tal d’escollir el dia i l’hora de la setmana que m√©s convingui, es realitzen unes votacions i es coordina tot mitjan√ßant un grup de Telegram. Aquesta data ser√† la mateixa durant la temporada si no hi ha cap imprevist. Durant els partides, les persones participants estan als grups de veu TFT 1, TFT 2 i TFT 3 del Discord de Gaming.cat per anar comentant la jugada (s’hi respira tensi√≥ moltes vegades!). Les partides es puntuen mitjan√ßant la seg√ľent taula de puntuacions:

  • 1r: 12 punts
  • 2n: 9 punts
  • 3r: 8 punts
  • 4t: 6 punts
  • 5√®: 5 punts
  • 6√®: 3 punts
  • 7√®: 2 punts
  • 8√®: 1 punts
  • Absent: 0 punts

Setmana a setmana, s’actualitza la classificaci√≥ per veure com estan les puntuacions i al finalitzar el mes toca pujar o baixar de divisi√≥.

Les partides es retransmetran en directe al canal de Twitch de Gaming.cat.

Qui hi pot participar?

Hi pot participar qualsevol persona membre de la comunitat, independentment del seu nivell de joc. Aquesta lliga serveix per aprendre i millorar jugant en comunitat. Simplement has de tenir el joc instal¬∑lat en PC o m√≤bil i estar preparat per jugar a l’hora convinguda.

M’hi vull apuntar, qu√® he de fer?

Simplement comenta al canal #tft del Discord de Gaming.cat que hi tens inter√®s i alguna de les persones m√©s actives de la comunitat t’agafaran les dades (nick de LOL i Telegram) per acabar de coordinar.

Qu√® passa si m’hi apunto per√≤ no puc participar en l’horari fixat?

Aquest √©s un problema que podem patir tots i totes. L’horari es fixa tenint en compte la majoria de participants i l’horari de l’organitzaci√≥. Habitualment √©s una tarda de dilluns a divendres. Si participes a la votaci√≥ de FRANJA HOR√ÄRIA, intenta votar aquella que puguis complir durant la temporada.

Quan comença tot això?

La idea √©s comen√ßar amb for√ßa a finals de gener. √Čs possible que es faci una preliminar fins que tothom acabi ex√†mens i del grup m√©s actiu, que marcar√† el ritme. L’√ļnic que es demana √©s que si es fixa un dia, s’intenti ser constant.

Què passa si no puc participar en una jornada?

Simplement, aquella jornada tens 0 punts i ser√† m√©s dif√≠cil estar amunt de la taula. Demanem que s’avisi amb temps de la falta, per tal que la resta de persones n’estiguin assabentades i puguin anar comen√ßant. Les partides en les que no s√≥n 8 persones, es juga amb gent aleat√≤ria, per√≤ les puntuacions seran de l’ordre en qu√® quedi la gent participant. √Čs a dir, si falten dues persones, la pitjor puntuaci√≥ d’aquella jornada ser√† un TOP 6.

Encara tenc dubtes! Amb qui puc parlar?

Pots parlar amb Kl0se, Asofit11, MKbarret, Flambeau o Pireta, ja sigui per Telegram o per Discord, o entrar al canal #tft del Discord de Gaming.cat i consultar-ho all√†. T’hi esperem!

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l‚Äôinstant, inscriu-te al nostre canal de difusi√≥ de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat