Nova temporada i canvi de timó del podcast #5MinutsMés

S’ha acabat l’estiu i això significa tornada a la rutina, si és que en aquest 2020 es pot parlar de rutina en algun aspecte; però no tota la rutina és dolenta: també torna el podcast preferit de la comunitat, el 5 Minuts Més!

Quines novetats ens portarà aquesta nova temporada? La veritat és que no se n’ha filtrat molta informació, però una cosa sí que és clara: hi ha un canvi en el timó de la nau. El seu responsable fins ara, el company David Buxarrais, més conegut com a Dev.Id o Devidcat, deixa la direcció del programa, com explica en el seu blog a l’Aixeta.cat.

El David, tal i com el podem veure en el seu (jove) avatar habitual

 

Vull donar l’enhorabona al David per la feina feta posant en marxa el podcast i portant-lo, juntament amb els seus col·laboradors, amb tanta energia i serietat. Gràcies a la seva tasca, l’últim diumenge de cada mes s’ha convertit en cita obligada per a gran part de la comunitat, i en un punt fonamental de difusió dels videojocs catalans , de les activitats de la comunitat catalana, i molt més.

Qui agafarà el timó del 5 Minuts Més en aquesta nova etapa? Segurament ja ho has vist en el nostre Twitter o Instagram. Seran aquests tres senyors:

La nova direcció del 5 MInuts Més

La nova direcció del 5 Minuts Més: d’esquerra a dreta: Shendeluth, Roger Baldomà i Xuslord

 

Aquest triumvirat està format per Shendeluth (Abel Vilches), Roger Baldomà (Balduman) i Xuslord (Jesús Casasampera). Els tres són veterans del 5 Minuts Més, col·laboradors habituals del programa i ben coneguts per tota la comunitat, ja que són membres molt actius en els grups de Gaming.cat, Xboxers Catalans i Catalunya Playstation. Els vull donar les gràcies pel coratge i la determinació amb que han agafat el relleu. Endavant, companys!

Duran el programa per una línia continuista, o faran un canvi brusc de rumb? O, potser, cap de les dues coses? Aviat ho sabrem. De moment hem pogut veure que l’entrevista continuarà sent un dels plats forts del programa. Quant als temes d’actualitat, pel que hem pogut veure a Twitter, sembla que canviaran de format i es faran en forma de tertúlia, amb la incorporació de la streamer Gufolove. Sens dubte aquest gir farà que les notícies agafin un caire més personal i dinàmic.

 

Segurament l’equip ens té reservades més novetats, però fins ara no n’han fet públiques moltes més. Només ens queda esperar fins diumenge a les 19 h i connectar-nos a https://www.twitch.tv/gaming_catala/ Ens veim allà! Fins diumenge!

 

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat