Comença el nostre podcast en català sobre videojocs! #5MinutsMés

El misteri finalment va ser revelat, i durant tota la setmana segur que n’has vist tot d’informació a les nostres xarxes socials, però, per si algú no se n’ha assabentat: diumenge és el primer programa del nostre podcast en català sobre videojocs, que es titula 5 Minuts Més! La veritat és que ens fa molta il·lusió que aquest projecte s’hagi pogut posar en marxa, i esperam que t’agradi tant escoltar-lo com a nosaltres fer-lo!

Portada del Podcast 5 Minuts Més #01

 

Com ja saps, el director del podcast és el @davedarck i hi col·laboren el bo i millor de les comunitats catalanes Nintenhype.cat, Catalunya Playstation, Xboxers Catalans i CATCOM. Entre els principals col·laboradors hi tenim alguns dels principals puntals de la comunitat, com el @rogervadejocs, la @Naturx_, el @XusLord, el @Rockstr_85, i el @4xsample, i esperam que en propers programes se n’hi afegeixin molts més. El material gràfic és obra dels nostres artistes @GERI8CO_, @gorbser i el mateix @Rockstr_85.

Per donar el tret de sortida tenim preparat un programa de primera, en el qual parlarem sobre els videojocs catalans Killsquad i Etherborn, Stadia i la Switch Lite i, naturalment, sobre la GAMESCOM 2019, que ha tengut lloc aquesta mateixa setmana.

Ja només ens falta donar-te les dades bàsiques, però importantíssimes:

  • Quan: en directe, diumenge 25 d’agost, a les 19:00 h, i en diferit, quan tu vulguis.
  • On: en vídeo, simultàniament als nostres canals de Twitch, Youtube i Mixer, i només en àudio i en diferit, al nostre canal d’iVoox.
  • Com: amb molta il·lusió i ganes que comparteixis el moment amb nosaltres!

Res més a dir! T’hi esperam! Fins diumenge!

Actualització

  • El podcast ja no s’emet en directe a Youtube ni Mixer, només a Twitch.
  • Tens tots els vídeos del programa (tant del programa sencer com de cada secció per separat) a la llista 5 Minuts Més del nostre canal de Youtube.
  • Pots seguir l’actualitat del podcast amb l’etiqueta #5MinutsMés a Twitter i a Instagram.

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat